Оладки - це традиційна страва на сніданок у багатьох країнах світу. Вони набули такої популярності через свою простоту в приготуванні.
Овочеві оладки не тільки смачні, але і корисні. Для того, щоб їх приготувати, потрібно обрати улюблені овочі та замісити тісто.
Щоб вранці не витрачати багато часу на сніданок, тісто можна зробити завчасно. Для цього потрібно з'єднати почергово всі компоненти:
- яйце;
- молоко;
- сіль, перець
- сода (погашена оцтом);
- борошно.
Залежно від того, яка текстура тіста більше довподоби, можна коригувати кількість інгредієнтів. Заготовку необхідно зберігати у холодильнику до ранку, прикривши її харчової плівкою.
Вранці потрібно обрати наповнювач - овочі можна вибирати щоразу інші (моркву, картоплю, гарбуз, капусту або кабачки). Натерти на терці та додати в тісто.
Смажити на олії у завчасно розігрітій сковорідці. Можна подавати зі сметаною.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.