Смачний і швидкий сніданок: як приготувати французький тост

Смачний і швидкий сніданок: як приготувати французький тост
  • Щоранку ти збираєшся на роботу, навчання, в інших важливих справах й зовсім не маєш часу куховарити.
  • Приготування ранкових страв має займати не багато часу.
  • Смачний та корисний сніданок гарантує позитивні емоції на весь день.

Сьогодні готуємо ідеальний сніданок у французькому стилі. 

Нам потрібно:

  • 4 яєця
  • густі вершки 1/2 стакана
  • молоко 1/2 стакана
  • цукор, сіль за смаком
  • хліб або багет - 6 скибочок
  • вершкове масло 2 столові ложки
  • олія 
  • цукрова пудра

Розігрійте духовку до 250 градусів. Збийте яйця, вершки, молоко, цукор, сіль. Виливаємо суміш у форму. Скибочки хліба замочуємо у суміші на 5 хвилин. Потім переверніть їх ще на 5 хвилин.

Нагрійте вершкове масло і 1 столову олії у великій сковороді на середньому вогні. Коли утворюється піна, обережно викладіть скибочки хліба на сковороду. Обсмажуйте до золотистого кольору. 

Подавайте тости до столу, посипавши цукровою пудрою. 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up