Потрібно:
Для заливки
Варимо капусту у підсоленій воді хвилин 5.
Нарізаємо дрібно цибулю. Моркву натираємо. Все злегка обсмажити до прозорості.
Половину цієї засмажки викласти на дно форми для запікання.
Зверху викласти шматочки риби, попередньо посоливши їх і поперчивши і відразу відправляєте рибу в духовку на 20 хвилин при температурі 220 градусів.
Дістаємо і додаємо цвітну капусту розібрану на дрібні суцвіття. Зверху викласти залишок зажарки та залити заливкою. Для цього потрібно змішати борошно з невеликою кількістю молока, потім додати яйця і молоко та збити вінчиком.
Посипати зверху запіканку тертим сиром та подрібненою зеленню. Відправити в духовку ще на 20 хвилин.
Дістати запіканку та дати злегка охолонути.
Смачного!
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.
Тузік
Елена Чернова Фененко reply Тузік
Alla reply Тузік