Зранку в робочий день хмельничани мають мало часу на приготування їжі.
Для вдалого та продуктивного дня пропонуємо вам рецепт смачної страви.
Для приготування шарлотки потрібні такі продукти:
4 солодких яблука
3 яйця
50 г сметани
1 склянка борошна
1 склянка цукру
сода — на кінчику ножа
1 чайна ложка лимонного соку
80 г родзинок
трішки пудри або кориці
трішки вершкового масла — для змащування форми
Яйця збити з цукром і лимонним соком. Додати сметану. Плавно додати борошно, продовжуючи збивати. Додати соду. Усе ретельно перемішати й дати тісту постояти 5 хвилин. Яблука почистити і порізати тонкими кружальцями.
Форму для випікання змазати маслом та вистелити папером для випікання. У форму викласти яблука. Тісто ще раз збити міксером. Потім додати у нього родзинки і ретельно перемішати. Яблука залити тістом.
Випікати приблизно 40 хвилин при температурі 200 градусів. Готову шарлотку посипати пудрою або корицею.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.