Чемпіонат Хмельниччини з футболу: центральний матч туру так і не дограли

Чемпіонат Хмельниччини з футболу: центральний матч туру так і не дограли
Гра у Летичеві між «Нивою» та «Соколом» тривала 67 хвилин. Гості, не погодившись із рішенням арбітра про відмінну голу, вирішили зійти з поля. Несподівано завершились матчі і в іншій групі.

У чемпіонаті області з футболу серед команд першої ліги, який проходить під егідою ФСТ "КОЛОС", залишилося зіграти один тур. Після цього розпочнеться фінальна стадія. До «Горині» та «Полоні», які уже вийшли із першої групи, приєдналися ще дві команди.

Центральний матч було зіграно в Летичеві. «Нива» та «Сокіл» мали вирішити долю другої путівки. На полі командам не вдалося визначити кращого. Переможця дуелі назве контрольно-дисциплінарний комітет. Справа в тому, що на 67 хвилині гості, протестуючи проти рішень арбітра, зійшли з поля при рахунку 1:0 на користь «Ниви».

«Астра» з Масівців у домашньому матчі здолала Ружичну і закономірно посіла перше місце в групі. Єдиний нічийний результат було зафіксовано у Віньківцях.

Відео дня

Астра – Ружична – 2:1

Заслав’я – Олімп – 1:1

Нива – Сокіл – 1:0 (матч перерваний на 67 хвилині. Рішення прийматиме КДК)

Цікавим видався тур і в групі C. Претенденти на вихід з групи програли командам, які вже втратили навіть теоретичні шанси на продовження боротьби. Це дозволило «Оболоні», яка пропускала цей тур, достроково посісти першу сходинку в турнірній таблиці.

Евеліна – Кіровець – 2:0

Крила Рад – Агробізнес – 4:1

Товтри-Колос – Епіцентр-Вікторія – 3:2

Читайте також: Чемпіонат Хмельниччини з футболу: на «Сокіл» очікують вирішальні матчі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Що до гри Нива - Сокіл.

    Шановний автор, от коли Ви будете листуватись з друзями або знайомими у форматі приватної бесіди, то можете нести всякі суб'єктивні несенітниці. А коли Ви вже взяли на себе відповідальність інформувати громадкість про перебіг спортивних змагань, будь ласка, використовуйте факти. Я Вам трошки допоможу.

    Факт 1. Дійсно, гол у ворота господарів не був зарахований. Боковий суддя зафіксував у офсайд одразу ТРОЇХ гравців Сокола, один з яких переправив м'яч у ворота. І відбулось це УВАГА!!! в середені першого тайму. Тобто до вказаної Вами 67 хвалини іще майже 40 обертів секундної стрілки.

    Факт 2. В команді Сокіл було два вилученя. В обох випадках за дві жовті картки. Один отримав повторне попередження за навмисний удар головою в обличчя суперника в неігровій ситуації. Другий отримав повторне попередження за навмисний удар з заду по ногах суперника не володіючого м'ячем.

    Факт 3. На 67 хвилині гравець Ниви грубо порушив правила. В лікаря (а лікарів , як правило, надають на гру господарі )який допомагав постраждалому не виявилось заморозки. Ось формально через цю заморозку Сокіл і відмовився продовжувати гру.

    Анонім reply Анонім

    навіть не знаю кому вірити - автору чи ананіму, який не хоче навіть назватися. А сєльській футбол завжди такий. сі неправі і на низькому рівні як організація та і гра.тут нічому не здивуєшся.а сходити с поля - показати себе я сцикуни. і неважно чи то діло в заморозці чи в голі. дограй до кінця і будь мужиком
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up