Чемпіонський кубок їде в Городок

Чемпіонський кубок їде в Городок
«Епіцентр-Вікторія» здобув омріяну перемогу в фіналі, до якої команда йшла уже не перший рік. «Бронзу», завдяки перемозі в післяматчевій серії пенальті, здобула летичівська «Нива».

Чемпіонат області серед команд першої ліги, що проходить під егідою ФСТ «Колос», завершився. Сьогодні, 18 жовтня, відбулися вирішальні матчі.

«Нива» - «Полонь» - 0:0 (5:4 по пенальті)

Першими на поле вийшли учасники «малого фіналу». Матч розпочався із затримкою через запізнення команди з Летичева. Схоже, що це пішло на користь саме футболістам «Ниви», які краще атакували в першій половині гри. Після перерви гра стала більш рівною. Моментів, щоправда, більше уже було в команді з Полонного. Та як не старалися футболісти, нікому забити в цій грі так і не вдалося.

Відео дня

Тому переможця довелося визначати за допомогою післяматчевих пенальті. Вона видалася досить драматичною Перевага переходила від однієї команди до іншої. Та вирішальний промах на рахунку гравця «Полоні», який в останньому ударі влучив у поперечку, від якої м’яч влучив у лінію та вилетів у поле. Радості летичівців не було меж. Перед початком сезону, напевно, навряд чи хтось міг спрогнозувати, що саме «Нива» увійде до трійки призерів.

«Епіцентр-Вікторія» - «Астра» - 3:2

У фіналі зустрілися найсильніші команди. Дебютант турніру з Масівців не досить впевнено розпочав сезон. Та, підсивишись декількома гравцями, зуміла вийти до фінального етапу з першого місця. Для команди з Городка участь у фінальному етапі вже, напевно, звична річ. Минулого сезону вона лише в фіналі поступилася Волочиську.

Фінальну гру краще розпочала «Астра». Декілька стрімких атак було досить небезпечними, та голами не завершилися. Забити вдалося в середині тайму, коли нападник номінальних гостей реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером. Рахунок став рівним після прекрасного дальнього удару точно в дальню девятку. Та вже через декілька хвилин «Астра» класно розіграла кутовий та знову вийшла вперед. Господарі зрівняли рахунок перед самим свистком на перерву. А вирішальний гол був забитий в середині другої половини гри. Як не старалися футболісти «Астри», та бодай відновити рівновагу їм не вдалося. Чемпіонський титул здобуває «Епцентр-Вікторія».

Читайте також: «Славута» не завадила «Збручу» достроково оформити чемпіонство

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Не під егідою, а ЧЕМПІОНАТ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВФСТ "КОЛОС".

    Читайте положення.

    Анонім reply Анонім

    какая разница. главное что наши чемпионами стали. УРРРАААА!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up