Хмельницька Прем’єр-ліга: «Збруч» перемагає «Случ», «Поділля» знову втрачає очки

Хмельницька Прем’єр-ліга: «Збруч» перемагає «Случ», «Поділля» знову втрачає очки
У черговому турі чемпіонату Хмельниччини з футболу між собою зустрічалися команди, які претендують на найвищі місця. Матчі між ними видалися драматичними та багатими на голи.

«Збруч» - «Случ» - 3:2

Центральним по праву вважався матч у Волочиську. «Збруч» приймав головного конкурента у боротьбі за чемпіонство. Після першого тайму гості вели у рахунку 2:0. Після перерви господарі зуміли переломити хід гри та здобути важливу перемогу. Тепер волочиській команді у чотирьох матчів достатньо здобути 2 очка, аби стати чемпіоном області.

«Дунаївці» - «Поділля» - 1:1

Відео дня

У цьому матчі зустрічалися головні фаворити у боротьбі за «бронзу». У минулому турі обидві команди програли. В очному протистоянні переможця так і не виявили і цим дозволили конкурентам скоротити відставання. На третю сходинку, як і раніше, теоретичні шанси зберігають п’ять команд.

Цікавим є той факт, що для хмельничан це уже шоста нічия в чемпіонаті. Причому у чотирьох матчах було зафіксовано рахунок 1:1, як і сьогодні.

СК «Поділля-ДЮСШ-1» - «Енергетик» - 4:3

Матч у Хмельницькому виявився найбільш результативним. Повели в рахунку гості після класного удару із штрафного у виконані Олександра Ткачука. Автор голу вже через 6 хвилин отримав друге попередження та залишив команду в меншості.

Після перерви енергетики знову змусили господарів розпочинати з центру поля. Сповна скористався помилкою захисту кремезний Микити Крайчинський. Здавалося, що гості зуміють втримати позитивний результат навіть в меншості. Та впевнена гра господарів в атаці переломила хід гри на користь хмельничан, які, завдяки дублю Максима Підлісного та голам Юрія Зайця та Костянтина Степанюка, вийшли вперед. За 5 хвилин до фінального свистка результативний удар зі штрафного вдався Юрію Тсасюку. Та більше «Енергетик» забити не зумів.

«Перлина Поділля» - «Славута» - 2:3

Аутсайдери чемпіонату зустрічалися у Білогір’ї. Для господарів цей матч був, напевно, більш принциповим. У першому колі вони перемогли славутчан 1:0, та отримали технічну перемогу через те, що у їх складі грав незаявлений гравець. Та реваншу білогірцям взяти не вдалося. «Славута» здобула свою першу перемогу на полі і обігнала географічних сусідів з Нетішина.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    а чому це Поділля втрачає очки? СК Поділля-ДЮСШ-1 якраз взяли максимум

    Анонім reply Анонім

    з твоєю логікою сюда ще ту Перлину Поділля треба приплести)))

    Анонім reply Анонім

    вроде как сам ответил на свой вопрос

    Подолье есть Подолье. А когда команда азербайджанца будет играть отдельно - тогда и можно говорить отдельно. а так все правильно. наши снова не смогли победить(
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up