Хмельничани вперше перемагають в чемпіонаті області з футболу

Хмельничани вперше перемагають в чемпіонаті області з футболу
У змаганнях серед команд першої ліги «Рятувальник» несподівано здолав міцну команду із Старокостянтинова.

У чемпіонаті області серед команд першої ліги «Колос» завершився 5-ий тур. Він видався досить результативним і щедрим на сенсації.

У групі «А» завершилось перше коло. Тут залишився лише один перенесений матч. Без втрат йде лише «Горинь» з Ізяслава. Здобувши п’ять перемог, команда заслужено перебуває на першому місці і є головним кандидатом на вихід до фінальної стадії змагань. Порадував своїх вболівальників і хмельницький «Рятувальник», який на виїзді у Старокостянтинові мінімально переміг місцевий «Цукровик-Колос».

Група А

Відео дня

Цукровик-Колос - Рятувальник 1:2

ДЮСШ - Полонь 0:5

Перлина-Поділля2 - Горинь 0:2Немає явного фаворита у другій групі. «Ружична», яка вдало стартувала, вдруге грає внічию. Для їх суперників вона стала уже четвертою. Не може віднайти свою гру минулорічний учасник другої групової стадії «Олімп». У звітному турі команда з Деражні зазнала чергової розгромної поразки. Цього разу від дебютанта турніру з Масівців.

Група «В»

Нива - Ружична 2:2

Астра - Олімп 4:1

Заслав'я - Загінці 1:2Закріпив свої лідерство у групі «С» колектив з Чемеровець. Місцева «Оболонь» в центральному матчі туру у драматичному матчі здолала «Евеліну» на її ж полі. Другу поспіль перемогу, причому з однаковим рахунком, здобула комана з Нової Ушиці.  «Агробізнес» на виїзді переграв новачка турніру з Нігина.

Група «С»

Жищинці - Крила Рад 2:2

Товтри-Колос - Агробізнес 1:3

Евеліна – Оболонь – 2:3

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіонат області з футболу: «Горинь» продовжує перемагати

Чемпіонат області з футболу: у першій лізі без втрат лише «Горинь» та «Ружична»

Розпочався чемпіонат Хмельницької області з футболу серед команд першої ліги «Колос»

Завершився другий тур першої ліги Хмельниччини з футболу 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up