Хмельницький «Сокіл-2» тріумфально розпочав виступи в Екстра-лізі

Хмельницький «Сокіл-2» тріумфально розпочав виступи в Екстра-лізі
  • Друга команда «Сокола» впевнено здолала рівнян в юнацькому чемпіонаті України з футзалу.
  • ДЮСШ-4 пропустило від наших шість голів і жодного разу не забило у відповідь.
  • Наступний матч команди зіграють вже завтра, 11 листопада.

Юнацька Екстра-ліга з футзалу цього сезону розігрується вперше. У ній виступають вісім команд, сформованих із гравців до 16 років. Серед них і хмельницький «Сокіл-2». Склад нашої команди минулого сезону став чемпіоном України в категорії U-15. Наш суперник у першому турі, рівненська ДЮСШ-4, перемагав серед 13-річних.

Підслившись більш старшими гравцями, рівняни приїхали у Хмельницький на матчі першого туру Екстра-ліги U-16. Дебют гостям не вдався. «Сокіл-2» переважав суперника протягом всієї гри і цілком заслужено переміг з рахунком 6:0.

У кожному турі команди гратимуть між собою два матчі. То ж уже завтра, 11 листопада, «Сокіл-2» і ДЮСШ-4 знову зустрінуться на паркеті спорткомплексу ГУНП, що на Зарічанській, 9. Початок – 9:00. Інші команди чемпіонату стартують завтра.

Відео дня

Після юнаків на паркет вийде основна команда. «Сокіл» в центральному матчі туру протистоятиме чемпіону України херсонському «Продексіму». Початок – 12:00. Слідкуйте за новинами спорту і не тільки на vsim.ua.

Екстра-ліга U-16. 1-ий тур.

  • ДЮСШ «Енергія-Інтер» (Львів) – МФК «Футзал-Дніпро» (Дніпро)
  • «Сокіл-2» (Хмельницький) – ДЮСШ-4 (Рівне) – 6:0, -:-
  • Збірна команда Харківської області – «Темп-ЗАЕС-Продексім» (Енергодар)
  • ФСК «Іллічівець» (Чорноморськ) – Академія НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up