Марина Бех-Романчук отримає премію за 5 місце на Олімпіаді

Марина Бех-Романчук отримає премію за 5 місце на Олімпіаді
Фото із сторінки Марини Бех-Романчук в Інстаграм.
  • Винагороди отримають не лише медалісти, а й ті хто були близькими до п'єдесталу.
  • Хмельничанка отримає призові за 5 місце в секторі стрибків у довжину.

Українські спортсмени вибороли на останніх олімпійських іграх 19 медалей (1 - золото, 6 - срібло, 12 - бронза). За нагороди їм передбачені премії від 1,5 до 3,3 мільйона гривень.

Винагороди отримають і ті, хто був близьким до потрапляння на п'єдестал. Це спортсмени, які фінішували на 4-6 місцях. Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряд сьогодні. 29 вересня. Про це йдеться у повідомленні міністерства молоді та спорту України.

Серед 25 спортсменів, які посіли близькі медалей місця є хмельничанка Марина Бех-Романчук. Вона стала п'ятою в секторі стрибків у довжину. Відповідно, вона отримає премію в 140 тисяч гривень.

Відео дня
  • 4 місце - 200 тисяч гривень
  • 5 місце - 140 тисяч гривень
  • 6 місце - 100 тисяч гривень

Також премію отримає Вікторія Ткачук, яка посіла 6 місце в бігу 400 метрів з бар'єрами. Спортсменка родом із Шепетівщини. Займалася в спортшколі у Нетішині. Зараз вона представляє Донецьку область, куди переїхала жити.

Список 25 спортсменів, які посіли 4-6 місця на Олімпіаді в Токіо:

  • 4-те місце: Михайло Кохан (метання молота), Ірина Геращенко (стрибки у висоту), Олена Старікова (велотрек, кейрін), Павло Коростильов (стрільба з пневматичного пістолета, 10 м), Олена Костевич (стрільба з пневматичного пістолета, 10 м)
  • 5-те місце: Анна Рижикова (біг на 400 м з бар'єрами), Марина Килипко (стрибки з жердиною), Марина Бех-Романчук (стрибки в довжину), Анна Лисенко (бокс, до 69 кг), Яків Хаммо (дзюдо, понад 100 кг), Аніта Серьогіна (карате, до 61 кг), Людмила та Надія Кіченок (теніс, пари), Каміла Конотоп (важка атлетика, до 55 кг), Ленур Теміров (греко-римська боротьба, до 60 кг), Оксана Лівач (боротьба, до 50 кг)
  • 6-те місце: Вікторія Ткачук (біг на 400 м з бар'єрами), Любов Басова (велотрек, кейрін), Олексій Середа (стрибки у воду, вишка), Олексій Середа / Олег Сербін (синхронні стрибки у воду, вишка), Ігор Рейзлін / Богдан Нікішин / Роман Свічкар / Анатолій Герей (фехтування на шпагах, команда), Сергій Фролов (плавання, 800 м, вільний стиль)

Нагадаємо, на олімпійських іграх дві нагороди здобув чоловік хмельницької легкоатлетки Михайло Романчук. Він виграв срібло та бронзу в плаванні. За це йому були передбачені призові в 135 тисяч доларів або ж 3,7 мільйона гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Віталій Українець

    Супервумен!
  • ЧитачЧитачів

    За п'яте місце треба не премію давати а по попі поплескати.

keyboard_arrow_up