На поверх вище: лідер другої ліги проекзаменував "Поділля" (ВІДЕО)

На поверх вище: лідер другої ліги проекзаменував "Поділля" (ВІДЕО)
Фото ФК "Кремінь".
  • Хмельничани зіграли із "Кременем", який бореться за вихід до першої ліги.
  • "Поділля" до заключної частини поєдинку стримувало натиск суперника. Доля матчу вирішилася в останні 15 хвилин.  

Хмельничани після домашнього матчу проти "Нікополя" вирушили до Кременчука. Тут поки остання команда другої ліги грала проти лідера. "Кремінь" розпочав весняну частину на першому місці й бореться за підвищення у класі. "Поділля" має інше завдання і теж розраховувало на позитивний результат.

Та вже на початку гри святкували господарі. Захисники забули Тимченка на лінії воротарського майданчика і тому не склало проблем вразити ціль. Після цього хмельничани на деякий час перехватили ініціативу. Але ненадовго. Гості більше контролювали мяч й мали декілька шансів збільшити перевагу.

Справжнім шоком для "Кременя" став пропущений перед перервою гол. Подоляни вирвались у контратаку. Простріл із лівого флангу вдало завершив Музичук - 1:1. Такий результат протримався на табло до 76 хвилини. До цього господарі безрезультатно атакували, а гості відчайдушно відбивалися й надіялися на ще одну контратаку.

Відео дня

Усе вирішилося в останні 15 хвилин гри. Хмельничани, як це не прикро, пропустили тричі. Усі голи залетіли у ворота Дворніка після ударів головою Проблеми гри на другому поверсі захист "Поділля" відчував й до цього. Щоразу після навісів у карному майданчику виникали пожежі. Та якось миналося. У підсумку прикрий для "Поділля" і вболівальників клубу результат - 4:1 на користь "Кременя". Одна із найбільш вікових команд ліги переграла наймолодшу.

Відзначимо також, що за "Поділля" дебютував Олександр Майко. Аркадій Баталов випустив юного захисника, коли результат гри вже був зрозумілий усім. Але для поки недосвідченого футболіста й декілька хвилин на полі в професійному матчі мають запам'ятатися надовго.

Свій наступний поєдинок наші футболісти проведуть на рідному "Поділлі". В гості до Хмельницького приїде ще один представник групи лідерів. Матч з одеською "Жемчужиною" запланований на суботу, 1 квітня. Слідкуйте за новинами команди і життям Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Вальков Сергей

    Якшо не брати до уваги ці три голи-близнюки: навіс-удар головою-гол, то в цілому гра Поділля непогана) особливо в другому таймі, коли моментів було у нас більше, не враховуючи звичайно голів)

    Підтягнути гру на другому поверсі і все буде ок
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up