Не програли, але й не виграли: відеоогляди останніх матчів «Сокола» і «Поділля»

Не програли, але й не виграли: відеоогляди останніх матчів «Сокола» і «Поділля»
Фото і відео із сайтів "Сокола" і "Поділля".
  • Хмельницькі команди на вихідних зіграли на виїзді.
  • Футзальний «Сокіл» в центральному матчі туру протистояв столичному «ХІТу».
  • Футбольне «Поділля» у зустрілося із житомирським «Поліссям».

Лідерство «Сокола»

«Сокіл» продовжує лідирувати в чемпіонаті України з футзалу серед команд Екстра-ліги. Втримати перше місце хмельничани змогли завдяки нічиєї проти «ХІТа» (2:2) у Києві і поразці «Продексіма» від «Титана» (2:4).

«ХІТ» (Київ) – «Сокіл» (Хмельницький)     2:2

Відео дня

«ХІТ»: В.Лисенко – Чепорнюк, Смоловик, І.Борсук, Журба – А.Борсук, Школьний, Тменов, Корнійчук, Літвінов, Жук.

«Сокіл»: Бакінський – Хамдамов (кап.), Шеремета, Педяш, А.Лисенко – Щербань, Кручек, Кіт, Подлюк, Мартинюк. Запасні: Чех, Вербовий.

Голи: Школьний (16), Жук (28) – Журба (21,аг), Лисенко (32).

Попередження: Школьний (27), Жук (32) – Подлюк (19), Хамдамов (25)

«Ми відпрацьовуємо всі елементи. Забили зі штрафного, а Шеремета за тридцять секунд до закінчення не влучив у порожні ворота. І таке буває. Я ж кажу: це для них трошки стресова ситуація. Але загалом я залишився задоволений тим, як вони працювали. Може, не результатом, як воно вийшло, а тим, як працювали. Дуже велике «спасибі» суперникам. Все було нормально», - цитує головного тренера «Сокола» Романа Комальчика прес-служба Асоціації футзалу України.

В наступному матчі, який завершуватиме перше коло Екстра-ліги на «Сокіл» знову чекає центральний матч туру. В Хмельницький 4 листопада приїде діючий чемпіон України херсонський «Продексім».

Закономірна нічия

Футбольний сезон для «Поділля» завершувався в Коростені. Тут тимчасово свої домашні матчі грає житомирське «Полісся». Хмельничанам не вдалося взяти реванш за прикру поразку перед рідними вболівальниками – 0:0. Та навіть нічию на виїзді можна вважати позитивним результатом для подолян, які в гостях за правило програють.

«Полісся» – «Поділля» 0:0

«Полісся»: Школьний, Дехтяренко, Жовтюк (Жовтюк, 46), Охріменко (Коровіков, 62), Чаус, Коломієць, Зайнчковський (Ковтун, 88), Олексієнко, Малєй, Дячук, Колєсніков (Куделькін, 79). Запасні: Міхєєв, Шевчук, Михайленко. Головний тренер: Едуард Хавров.

«Поділля»: Дворник, Гресь, Швець, Рижук, Степаненко (Бельчич, 90+3), Ватав, Охрончук, Морговський (Джурко, 69), Муляр (Маховка, 62), Макарченко (Шаповал. 90+4), Бабак. Запасні: Шевченко, Абзалов, Лівандовський. В.о. головного тренера: Віталій Костишин.

Попередження: Охріменко, 21, Коломієць, 36, Чаус, 41, Олексієнко, 45+3, Коровіков, 89, Тарасенко, 90+3 – Морговський, 24, Рижук, 54, Маховка, 64,Бельчич, 90+6

«Господарі намагалися придавити нас верховими передачами, але захисники справилися і нічого не дозволили супернику зробити серйозного. В принципі, у кінці матчу ми могли і забити. Не все у нас виходило сьогодні, але мали хороші відрізки, коли вибігали в атаки. Можна сказати, що могли виграти, але й могли програти, тому нічийний результат закономірний», - цитує прес-служба клубу слова тренера «Поділля» Віталія Костишина.

Поки «Поділля» йде восьмим серед десяти команд в групі «А» другої ліги. Обійти нашу команду може «Буковина», якщо переможе в пропущеному матчі «Полісся». Наздогнати за набраними очками хмельничан може «Арсенал-Київщина», яка гратиме проти «Львова».

Ще одна команда з Хмельниччини «Агробізнес» (Волочиськ) свій останній матч року таеж проводив на виїзді. В Івано-Франківську був переможений головний конкурент за перше місце в групі «А». «Прикарпаття» поступилося 2:4.

Прикарпаття (Івано-Франківськ) – Агробізнес (Волочиськ) – 2:4

Прикарпаття: Вульчин, Громоляк (Геник, 81), Бойко, Бочкур, Яневич, Дербах, Януш (Гуменюк, 76), Боришкевич (Прошак, 46), Веприк (Дттко, 46), Конкольняк (Оринчак, 46), Кузьмин. Запасні: Семенів, Данищук. Головний тренер: Володимир Ковалюк.

Агробізнес: Чернобай (Одольський, 86), Дубчак, Курило, Шум, Слотюк, Думанюк (Темнюк, 77, Полторацький, 90+1), Юхимович, Юрчак (Гагун, 68), Груша (Кухарук, 46), Скакун, Семенець. Запасні: Сурник, Чиж. Головний тренер: Андрій Донець.

Голи: Юрчак (18),  Боришкевич (28, пен.), Громоляк (30, а/г), Юрчак (32), Скакун (45+2), Оринчак (89)

Попередження:  Януш (52), Дубчак (54)

Cлідкуйте за новинами спорту і не тільки на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up