Передпасхальний ляпас: про гру “Поділля” і враження вболівальників

Передпасхальний ляпас: про гру “Поділля” і враження вболівальників
  • “Поділля” два весняні матчі програло із загальною різницею 2:9.
  • Черговий урок майстерності хмельничанам надав принциповий суперник - волочиський “Агробізнес”.
  • Про враження журналіста vsim.ua і вболівальників від гри “Поділля” читайте далі.

Більше п’яти місяців пройшло від останнього офіційного матчу “Поділля” у Хмельницькому. Того прохолодного 28 жовтня господарі впевнено перемогли чернівецьку “Буковину” (3:0). Красиво сказати “до побачення” в заключному матчі року перед власними вболівальниками подоляни змогли. А от привітати їх із початком нового футбольного року - ні.

Надія була

Тиждень тому весняна частина сезону для “Поділля” розпочалася “домашнім” матчем в Івано-Франківську. Поразка 2:5 від “Прикарпаття” була сприйнята відносно нормально. Мало хто вірив в успіх хмельничан в грі із другою командою групи “А”.

Відео дня

Повернувшись із Франківська, команда почала готуватися до важливого і принципового матчу проти “Агробізнесу”. Перчі дві зустрічі пройшли у Волочиську і завершилися з однаковим рахунком - 2:1 на користь господарів. Своєю грою хмельничани тоді показали, що вболівальники можуть надіятися на позитивний результат в дербі Хмельниччини.

«Поділля» – «Агробізнес» 0:4

Голи: Груша, 46, Слотюк, 60, Груша, 70, Юрчак, 87

«Поділля»: Дворник – Гресь, Швець, Рижук, Морговський – Макарченко, Ліповуз, Рожко (Степаненко, 68), Муляр (Сарбей, 85), Джурко (Тупік, 71) – Бабак Запасні: Шевченко, Миколайчук, Худік, Майко. Головний тренер: Віталій Костишин.

«Агробізнес»: Чернобай – Курило (Шум, 72), Юхимович, Слотюк (І.Когут, 62), Борячук, Думанюк, Кухарук, Скакун (М.Когут, 64), Гагун, Груша, Темнюк (Юрчак, 66) Запасні: Одольський, Дубчак, Полторацький. Головний тренер: Андрій Донець.

Подивитися на матч “Поділля” - “Агробізнес” прийшли сотні хмельничан. У першому таймі вони хоч і не побачили яскравої гри у виконанні обох команд, але вона була рівною. На двох суперники створили два дійсно небезпечні моменти. Микола Темнюк метрів з 5 пробив поруч із ближньою штангою, а удар Андрія Муляра метрів з 18 під перекладину потягнув Сергій Чернобай. На перерву команди пішли з нулями на табло.

Майстер-клас тривалістю в 45 хвилин

Друга половина стала справжнім жахом для хмельничан. Секунд 10 після свистка про початок тайму знадобилося “Агробізнесу”, щоб відкрити рахунок. Антигероєм епізоду став Степан Рижук. Він у простій ситуації віддав м’яч супернику і Віталій Груша пробив повз Сергія Дворника. Голкіпер виручити не зміг.

Не зміг він виручити ще тричі. “Агробізнес” забив майже усе, що летіло у ствір воріт “Поділля”. Тому нарікання фан-сектору на гру Сергія Дворника були цілком виправданими. Вони їх висловили і тренеру команди Віталію Костишину, який після матчу підійшов подякувати за підтримку.

  • Буде стояти Шевченко, - пожимаючи плечима сказав тренер.

Повернемося трішки до матчу. А саме про гру “Поділля” в атаці. Забити хоч гол престижу команда не спромоглася. Та й моментів для цього не було. Хіба удар Кирила Бабака з меж штрафного майданчика. Він був надто слабким і голкіпер без проблем забрав м’яч в руки. І все. На полі, особливо в другому таймі, господарювали футболісти із Волочиська. Так вони, напевно, призвичаювалися до арени. Адже тут вони вимушено проведуть свій наступний матч, оскільки стадіон у Волочиську на реконструкції.

Негативні враження вболівальників

Під час матчу, а особливо другого тайму, коли “Агробізнес” включив швидкості, вболівальники не стримували своїх емоцій. Не завжди у цензурній формі. Футболістам діставалося добряче. 

Після гри виливати враження прихильники “Поділля” продовжили у Фейсбук. Ось які коментарі вони залишили в одній із неофіційних груп клубу.

Наступний матч “Поділля” знову проведе вдома. і це буде чергове дербі - подільське. 14 квітня в гості до хмельничан приїде вінницька “Нива-В”. 16 квітня на “Поділлі” “Агробізнес” прийматиме “Скалу”.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sasha Emelchuk

    Я за то , что бы "АГРОБИЗНЕС" тренировался в Волочиске , а домашние матчи играл на "Подолье" в Хмельницком .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній) 17:04 «Травмат» або «вогнепал»: як отримати дозвіл на зброю та де її купити в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 16:42 Наловили риби на мільйон гривень: на Хмельниччині затримали браконьєрів 16:02 Попрощались із 16-річною Іванною, яка загинула в ДТП на Озерній photo_camera 15:41 Вину мера Кам’янця у корупційному правопорушенні довели – прокуратура 14:44 За постріл у стінах прикордонної академії військовий заплатить великий штраф 14:08 У Хмельницькому ягдтер’єр загриз йорка та покусав дитину. Мешканці кажуть – це не вперше 13:31 Кам'янецький суд звільнив від покарання водійку, яка насмерть збила пенсіонерку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up