Перемога та освідчення від Якубова: огляди виступів команд з Хмельниччини

Перемога та освідчення від Якубова: огляди виступів команд з Хмельниччини
Скрін із трансляції
  • “Сокіл” стартував в чемпіонаті України.
  • Чергові матчі провели “Поділля”, “Агробізнес” та “Епіцентр”

Черговий спортивний вікенд для клубів з Хмельниччини вже завершився. Свої матчі зіграли футбольні та футзальні команди. На чотирьох у них по одній перемозі та нічиїй і дві поразки.

Виграти вдалося лише “Епіцентру” з Дунаєвець. Він вдома переграв міцного новачка групи “А” другої ліги “Мункач” із Закарпаття. Хоч більшість матчу в рахунку вели гості. Лише в останні 15 хвилин дунаївчани завдяки голу Буя та дублю екс-гравця “Поділля” Якубова встановили рахунок 3:1.

Відео дня
v class="video-block">

А герой матчу Алішер Якубов після матчу з допомогою партнерів організував романтичний коридор з квітів для коханої. Коридор з квітами завершився тим, що Якубов став на коліно перед дівчиною і почув бажане “так”. Далі був коридор і для Алішера, якого дружніми ударами привітали гравці Епіцентру.

Близькими до успіху були “Поділля” та “Агробізнес” у першій лізі. Хмельничани вели в рахунку 2:0 і поступилися 3:2 лідеру та одному з головних претендентів на Прем’єр-лігу “Кривбасу” з Кривого Рогу. А от “Агробізнес” на виїзді зіграв внічию 1:1 із тернопільською “Нивою”, яка досить несподівано йде в групі лідерів. А от команда з Волочиська поки знаходиться в зоні вильоту. Близько до неї і хмельничани. Проте зіграно лише шість турів й відстань між лідерами та аутсайдерами незначна.

Відеоогляди можна переглянути за посиланнями безпосередньо на сервісі YouTube. Транслятор першої ліги ТК “Футбол” обмежив можливість перегляду на інших сайтах.

”Кривбас” - “Поділля” - 3:2

“Нива” - “Агробізнес” - 1:1

Свій перший матч у новому сезоні Екстра-ліги зіграв “Сокіл”. Молоді хмельничани грали проти лідера українського футзалу останніх років та віцечемпіона минулого сезону “Продексіма”. Матч проходив у Херсоні й перемогу там святкували господарі - 4:0.

Наступні матчі хмельничан:

  • Сокіл - Ураган - 4 вересня, 12:00
  • Агробізнес - Гірник-Спорт - 4 вересня, 13:15
  • Поділля - Нива - 4 вересня - 15:30
  • Епіцентр - Рубікон - 11 вересня*

*Епіцентр пропускає наступний тур через непарну кількість команд

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up