Президент «Поділля» розповів вболівальникам про мільйони на команду і завдання на сезон

Президент «Поділля» розповів вболівальникам про мільйони на команду і завдання на сезон
На зустріч з вболівальниками прийшли гравці, працівники та керівництво "Поділля".

На зустрічі із керівництвом футбольного клубу вболівальники більше запитували, аніж пропонували. Найбільше їх цікавили гроші. Певні суми прозвучали. Окремі персонажі зажадали від Євгена Бейдермана високого результату вже в першому сезоні.

Майже три десятки хмельницьких вболівальників пожертвували футзалом заради зустрічі з керівництвом хмельницького «Поділля». Хтось прийшов послухати, а хтось запитати. Загалом спілкування з керівництвом клубу зайняло майже годину. Питань було багато. Не усі конструктивні і по ділу.

Перше запитання до Євгена Бейдермана – гроші. Один вболівальник захотів дізнатися бюджет команди. Президент сказав, що це закрита інформація. Але згодом назвав певні суми. Наступне запитання – і знову про гроші. На цей раз того ж вболівальника зацікавило те, скільки заробляють футболісти. Відповідь аналогічна.

- На утримання команди потрібно 12,6 мільйона гривень. Зарплатня гравцям виплачується вчасно. З усіма ними підписані контракти на 3-5 років. З деким на рік. Усі отримують преміальні за перемоги. Їх розмір може бути різним. Головне, аби футболісти показували гру і бажання перемогти. Результат обов’язково прийде.

Відео дня

Далі хвилин 20 точилися суперечки про те, який результат має показати команда на фініші. Група вболівальників зі стажем хоче бачити «Поділля» на вершині турнірки  вже цього сезону. Мовляв потрібно досвідченого тренера і класних гравців, які виграватимуть. А та молодь, яка грає в основі, має дивитися і вчитися.

 - Зрозумійте, що команда не будується за один день. Дайте нам час, і ми покажемо результат, - відповів Євген Бейдерман. – Більшість наших гравців прийшли з дитячо-юнацької ліги й відразу в бій. Сезон чи два і перед ними можна буде ставити завдання підвищення в класі. Ми всі йдемо до цього. Але гарантую вам, що «Поділля» не буде останнім. Ми будемо в десятці.

Наступне питання – вхід на стадіон. У першому турі він був безкоштовним. Аналогічно буде і в наступній домашній грі (проти запорізького «Металурга» в п’ятницю, 5 серпня. Початок – 18:00). Вболівальники за таку щедрість навіть покритикували.

 - Зробіть вхід платним. Гроші невеликі, але хоча б матимете на рекламу та покриття інших витрат. Все таки це професійний футбол, - заявив один із вболівальників.

У відповідь президент «Поділля» сказав, що над цим думають. Але зараз головним завданням є популяризація клубу. Тому поки вхід буде безкоштовним.

Ще перед початком зібрання Євген Бейдерман розповів «ВСІМ», що «Поділля» продовжить виступи у чемпіонаті області. Правда гратимуть в основному футболісти 16 років. Випробування дорослими командами стане хорошим тренуванням для тих, хто в майбутньому може грати за молодіжну команду. Президент клубу поки не обіцяє, але в планах участь «Поділля» U-19 в чемпіонаті України. Проте не цього сезону.

Вже завтра, 2 серпня, «Поділля» у Хмельницькому прийматиме тернопільську «Ниву». Товариська гра розпочнеться о 16:30. Перед цим на стадіоні «Поділля» гратиме збірна України серед ветеранів та ФК «Спецназ». Початок – 14:00. Серед можливих учасників матчу Мирон Маркевич, Віталій Косовський, Олег Венглинський та інші зірки футболу. Слідкуйте за новинами спорту та міста разом із «ВСІМ».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up