Сенсація дня: «Поділля» розгромно перемагає в Хмельницькому (ВІДЕО)

Сенсація дня: «Поділля» розгромно перемагає в Хмельницькому (ВІДЕО)
  • Хмельничани вдома несподівано переграли одеську «Реал Фарму».
  • Одесити борються за вихід в першу лігу.
  • «Поділля» піднялося із зони вильоту.

Сьогодні, 21 травня, «Поділля» провело передостанній домашній матч сезону. В гості до Хмельницького приїхала «Реал Фарма». Одесити ідуть четвертими і борються за право підвищитися в класі. Вони були фаворитами матчу, але не перемогли.

Вже на 7-ій хвилині матчу рахунок було відкрито. Чернецький головою переправив м’яч в сітку після навісу Музичука з кутового. Збільшили перевагу господарі ще до перерви. Спочатку Музичук після класної передачі Джурка влучно пробив у дальній кут. Автором ще однієї гольової передачі став голкіпер «Поділля». Савчук запустив м’яч вперед в сторону все того ж Музичука. Олександр ефектно перекинув голкіпера з лінії штрафної – 3:0. Радості вболівальників не було меж.

Відео дня

В другому таймі гості намагалися відігратися. Час від часу в штрафному хмельничан виникали пожежі. Та Савчук з партнерами зберіг ворота сухими. Натомість «Поділля» мало ще не один шанс збільшити рахунок. Колесников не реалізував вихід один на один, Якубов не забив пенальті, Майко влучив у стійку… Це найбільш небезпечні моменти, яких біля воріт «Реал Фарми» було чимало.

У підсумку заслужена, сенсаційна і розгромна перемога «Поділля». Здобутті три очки дозволили команді піднятися з передостаннього місця на 14-е. Наступний матч наша команда проведе на виїзді в Новій Каховці проти місцевої «Енергії» (27 травня). Завершить чемпіонат «Поділля» домашнім матчем проти команди «Іллічівець-2» (2 червня).

 - «Поділля» сьогодні було на голову сильніше. Це найкраща атлетична команда ліги. Президент «Поділля» попереджав мене перед грою, що вони нас обіграють. Молодець. Людина слова. Сказав – зробив, - сказав після гри тренер «Реал Фарма» Микола Лиховидов.

Відео каналу Спортцентр в youtube.

«Поділля» - «Реал Фарма» - 3:0

Голи: Чернецький (7), Музичук (34, 38)

Гравець матчу: Олександр Музичук («Поділля»)

Два голи і гольова передачі. Лише цього достатньо, щоб стати кращим в матчі і заслужити бурхливі оплески від кількатисячної армії вболівальників. При цьому тренер «Поділля» Аркадій Баталов відзначив, що Музичук зіграв десь на 60% від своїх можливостей.

Аркадій Баталов задоволений грою команди і каже, що це не все, на що вона спроможна.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Valera Rosanov

    Був на стадіоні і неприємно шокувався деякими вболівальниками. Якийсь лисий "спеціаліст" поносив "Подольку" навіть тоді, коливона вигравала 3:0. Діду тобі бл. не догодиш. Таким гівн..ам як ти ніхто й ніколи не догодить.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 19:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 18:42 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up