“Сокіл” стартує в Екстра-лізі проти команди скандального тренера

“Сокіл” стартує в Екстра-лізі проти команди скандального тренера
Фото після переможного матчу "Сокола" проти "Viva Cup" у Хмельницькому. Медіа СК "Сокіл"
  • Він відправляв в нокаут арбітра, який вилучив гравця його команди.
  • Це було ще на аматорському рівні.
  • Його команда у Хмельницькому дебютує в Екстра-лізі.

“Сокіл” свій черговий сезон в еліті українського футзалу розпочне завтра, 22 серпня. Перший матч волею календаря відбудеться у Хмельницькому. Суперником стане дебютант Екстра-ліги із Харкова - “Моноліт-Viva Cup”.

Суперник для хмельничан вже відомий. Минулого сезону ці команди зустрічалися в рамках розіграшу Кубку України. Тоді сильнішим виявився “Сокіл” - 6:4 та 3:2.

Відео дня

Тепер команди зустрінуться на новому рівні. Для омолоджених хмельничан це відповідальний виклик. Склад “Сокола” перед сезоном поповнило відразу 9 новачків. В основному це вихованці клубної структури. 

“Моноліт-Viva Cup” хоч і вийде на майданчик в статусі дебютанта Екстра-ліги, назвати його таким можна відносно. Адже в складі команди є гравці, які виграли вже не один трофей. Це Дмитро Бондар, Денис Овсяніков та В’ячеслав Чуднов. Вони мають додати впевненості у грі на такому рівні партнерам, які хоч і грають не перший рік разом, та все ж не мають такого досвіду.

Тренерське протистояння теж обіцяє стати цікавим. Це буде дуель двох Романів - Ковальчика (Сокіл) та Парадзе (Моноліт-Viva Cup). Перший відомий своїм вмінням виховувати молодь і будувати команду. Другий вже не перший рік працює із “Viva Cup”.

Роман Парадзе також відомий багатьом своїм скандальним вчинком, який трапився під час одного із матчів аматорського рівня у Харкові. Тоді мережу облетіло відео, як тренер б’є арбітра і відправляє його в нокаут. За кілька секунд до цього рефері вилучив підопічного Парадзе за друге попередження. Після цього гру зупинили, а “Viva Cup” отримала технічну поразку.

На відео присутня ненормативна лексика (18+).►

В подальшому Роман Парадзе не був помічений у подібних витівках. Навряд чи він наважиться на щось таке і завтра, 22 серпня, у спорткомплексі ГУНП, що на Зарічанській. Саме тут о 12:00 розпочнеться матч першого туру Екстра-ліги сезону 2020/21. Через карантин він відбудеться без глядачів. Подивитися гру можна буде у прямій трансляції.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анатолій Долинський

    Сьогодні тільки 21 серпня :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up