“Спортлідер+“ вириває перемогу за 7 секунд до фінального свистка

“Спортлідер+“ вириває перемогу за 7 секунд до фінального свистка
Матч у Хмельницькому вийшов “валідольним“ і видовищним. Команди порадували вболівальників 13 забитими голами. Вирішальний гол забив Руслан Шеремета. “Спортлідер+“ - “ЛТК-ІнБев-НПУ“ - 7:6.

В рамках 4 туру Екстра-ліги "Спортлідер+" у Хмельницькому приймав об'єднану команду Києва, Житомира та Луганська. "ЛТК-ІНБЕВ-НПУ" до звітного матчу програв усі свої матчі. При цьому - пропустив найбільше голів серед 9 команд. Господарі ж за три матчі забивали найчастіше від усіх. Усе це й було передумовою для результативної гри.

Сподівання вболівальників "лідери" почали виправдовувати вже з перших хвилин. Спочатку у ефектному стилі забив воротар Богдан Тимощук, влучно пробивши з центру поля. Потім почерново забивали Дмитро Калуков, Дмитро Михайленко та двічі Валерій Власович. Між цим одного разу відзначилися і гості.

Здавалося, що господарі розгромлять суперника і здобудуть надвпевнену перемогу. Та вони й самі, напевне, повірили в це. Як наслідок - невпевненна та ненадійна гра у захисті і 4 пропущених голи. За рахунку 5:5 команди пішли на перерву.

Відео дня

Після поновлення гри краще вигладали гості, які частіше загрожували вортам молодого Бакінського, який змінив Тимощука. Саме вони забили наступний гол у матчі.

Зрівняти рахунок міг лідер хмельничан Калуков. Та він не зумів переграти Сухова при пробитті 10-метрового. Дмитро все таки забив. та уже з гри і зрівняв рахунок. За хвилину до завершення надзвичайно інтригуючого матчу міг забивати Руслан Шеремета, який вийшов п'ятим польовим гравцем. Та він з метру не влучив по воротах. Свого він все таки добився, коли вдало зіграв на добиванні і забив переможний гол. До фінальногосвистка залишалося 6,9 секунди.

Подільським футзалістам вдалося подарувати хмельничанам неймовірну перемогу до Дня міста, яка стала для них уже третьою в новому сезоні. Після 4 турів "Спортлідер+" разом із "Енергією" та "Локомотивом" набрали по 9 очок і знаходяться у трійці поточних лідерів.

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «ЛТК-ІнБев-НПУ» (Луганськ-Житомир-Київ) – 7:6 

Голи: Тимощук (5), Власович (7, 13), Михайленко (11), Калуков (12, 36), Шеремета (40) – Концеба  (11, 18), Дзюба (16, 19, 26), Мануйленко (17)

 

 

 

 

 

 

 

Емоції тренера гостей під час та після матчу.Суперника хмельничан активно підтримував лише один вболівальник.

Відео з сайту "Спортлідера+".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній) 17:04 «Травмат» або «вогнепал»: як отримати дозвіл на зброю та де її купити в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 16:42 Наловили риби на мільйон гривень: на Хмельниччині затримали браконьєрів 16:02 Попрощались із 16-річною Іванною, яка загинула в ДТП на Озерній photo_camera 15:41 Вину мера Кам’янця у корупційному правопорушенні довели – прокуратура 14:44 За постріл у стінах прикордонної академії військовий заплатить великий штраф 14:08 У Хмельницькому ягдтер’єр загриз йорка та покусав дитину. Мешканці кажуть – це не вперше 13:31 Кам'янецький суд звільнив від покарання водійку, яка насмерть збила пенсіонерку 12:35 Що з будівництвом сміттєпереробного заводу? Запитали у заступника Симчишина 11:39 Смертельна ДТП у Камʼянці: загинула 16-річна дівчина 10:26 Неподалік Хмельницького горів локомотив вантажного потяга. Є травмовані photo_camera 10:02 У Славуті «Toyota» збила жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up