У Хмельницькому відбудеться фестиваль вуличного футболу

У Хмельницькому відбудеться фестиваль вуличного футболу
Фото - amff.km.ua
  • Спортивне свято відбудеться на День незалежності.
  • Кожен може заявити свою команду та поборотися за цінні призи.

Вулиця - місце, де починається кар’єра багатьох футболістів. Дворові баталій були та є невіднятною частиною відпочинку дітвори. І знову поринути в цю атмосферу мають шанс хмельничани. Зробити це можна на фестивалі вуличного футболу 3х3. Він відбудеться в День незалежності на спортивному майданчику ГУНП, що на Зарічанській, 7.

«Festival of Football 3X3» пройде у Хмельницькому вже вп’яте. Організовує його Асоціація міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Цьогоріч фестиваль паралельно проходитиме в трьох лігах: GRAND, CHILDREN та FAMILY.

У першій зможуть грати всі бажаючі. Для цього потрібно просто зібрати команду і зареєструвати її за телефоном 097-102-44-72. Або ж зробити це в день змагань безпосередньо на майданчику ГУНП у період із 8:30 до 10:00. За такою ж процедурою відбувається набір команд в інших двох лігах. Але там є певні обмеження. 

Відео дня

В лізі CHILDREN обмеження будуть за віком. Змагання тут будуть проводитися у різних категоріях: 2013-2014 р.н., 2011-2012 р.н., 2009-2010 р.н. та 2007-2008 р.н.

“Щодо ліги FAMILY, то тут команди будуть складатися виключно з представників однією сім’ї, а обов’язковою умовою стане одночасна присутність на майданчику дитини до 14 років та представниці жіночої статі (інакше команді доведеться грати постійно у форматі 2Х3)”, - повідомляють організатори.

Формат турніру буде визначено перед стартом і він залежатиме від кількості команд в кожній лізі. Також для учасників обов’язково потрібно буде мати при собі документи, які посвідчують особу (паспорт, водійські права, свідоцтво про народження), які дозволять ідентифікувати особу у разі виникнення конфліктних ситуацій.

 

Також організатори рекомендують зареєструвати свою команду заздалегідь. Для таких колективів передбачені приємні бонуси. Додамо, що на фестивалі буде розіграний призовий фонд - 20 000 гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up