Визначилися усі чемпіони і призери чемпіонату Хмельницького з футзалу

Визначилися усі чемпіони і призери чемпіонату Хмельницького з футзалу
Фото АМФФХО.
  • Сезон у Преміум-лізі ще не завершився. Та призери чемпіонату уже відомі.
  • У футзальній першості міста залишилося зіграти лише стикові матчі між командами різних дивізіонів.

Чемпіонат Хмельницького з футзалу сезону 2017/2018 зібрав рекордну кількість учасників – 92. Вони були розподілені на п’ять дивізіонів за спортивним принципом. На вихідні у всіх них були визначені чемпіони і призери.

Як повідомляв раніше сайт vsim.ua, у дивізіоні 1 кращою стала «Феміда-Старлайф». Друге і третє місця дісталися командам «Епіцентр К Forex club» і «Helix» відповідно. В суботу, 17 березня, також стали відомі чемпіони у дивізіонах 4 і 5. Ними стали FC «FNB» і «ДЮСШ-1 Україна відповідно».

Імена решти тріумфаторів назвали за результатами матчів неділі, 18 березня. Так у дивізіоні 1 «Прикордонник» у третьому матчі фінальної серії обіграв «Новатор» (3:1). Стільки ж ігор знадобилося «Філтексу» аби все ж перемогти «Олімпік» у протистоянні за «бронзу» (4:4, 3:1 по пенальті) .

Відео дня

Також із трьох матчів склалася серія у дивізіоні 3. Тут кращою стала «Ракета», яка у фіналі обіграла міцний «Crispus» (2:2, 3:2 по пенальті). Ще минулого тижня тут «бронзу» завоював «Конфермат» у протистоянні із командою «Зеніт Юрія Фарм». В неділю свого володаря знайшли бронзові нагороди у дивізіоні 4. У напруженому і результативному матчі їх виборов «ДБК», який обіграв «Раково-сіті» (8:7).

Наступного тижня будуть зіграні останні матчі сезону. У них команди сперечатимуться за збереження прописки або ж за право підвищитися в класі.

Дивізіон 1 – Дивізіон 2

  • Beerloga – Олімпік
  • Ротор – Філтекс

Дивізіон 2 – Дивізіон 3:

  • Максимум – Зеніт Юрія Фарм
  • Десятка – Конфермат

Дивізіон 3 – Дивізіон 4:

  • Литвина – Раково-сіті
  • Brilliant – ДБК

Дивізіон 4 – Дивізіон 5

  • Носорог – Моноліт
  • Престиж-Авто – Rexsoft

Слідкуйте за новинами спорту і не тільки на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up