Як хмельницькі команди зіграли в чемпіонатах України

Як хмельницькі команди зіграли в чемпіонатах України
"Новатор" здобув єдину перемогу для хмельничан.

ВК «Новатор», ФК «Сокіл» і РК «Поділля» на усіх здобули одну перемогу і три поразки.

Для трьох хмельницьких команд розіграш в чемпіонатах України проходить на різних стадіях. Волейбольний «Новатор» лише у п’ятницю, 21 жовтня стартував у Суперлізі. Свій перший матч хмельничани проводили на виїзді у Дніпрі. Місцева команда у минулому сезоні стала срібним призером. Тому на подолян очікував важкий іспит. Склали вони його досить неоднозначно.

У першій грі «Новатор» розпочав із виграного сету. Далі програв три поспіль і поступився 3:1. Це була перша поразка для хмельничан у сезоні. Більш ніж впевнений реванш наші спортсмени взяли наступного дня, коли перемогли 3:0. Після першого туру хмельничани ідуть на четвертому місці. Вже наступного тижня, 28 і 29 жовтня, «Новатор» вдома прийматиме «»Юридичну академію». В цьому сезоні харків’яни вже гостювали в Хмельницькому. Тоді вони програли в Кубку України 3:1.

«Дніпро» - «Новатор»

Відео дня

 3:1 (19:25, 26:24, 25:21, 25:21),

0:3 (23:25, 19:25, 14:25)

Вже п’яту гру в футзальній Екстра-лізі провів «Сокіл». Хмельничани грали у столиці проти «ХІТа», який лідирує в чемпіонаті. Наша команда не змогла відібрати перші очки в дебютанта елітного дивізіону. «Сокіл» програв 4:1. Це уже четверта поразка поспіль. Подоляни перебувають на передостанньому місці в турнірній таблиці з однією перемогою в активі. Наступний матч вони зіграють вдома проти «ЛТК-ІнБкв-НПУ». Буде це в суботу, 29 жовтня. Після цієї гри стартує розіграш хмельницької Преміум-ліги.

«ХІТ» (Київ) – «Сокіл» (Хмельницький) – 4:1 (2:0)

Голи: Журба (12), Шувалов (20), Чепорнюк (21), І. Борсук (25) – Хамдамов (34)

Практично завершився сезон для хмельницьких регбістів. «Поділля» у малому фіналі зіграло першу гру. Наша команда поступилася принциповому супернику у Львові. Перевага «Сокола складає всього чотири пункти. Тому доля «бронзи» Суперліги з регбі-15 вирішуватиметься в Хмельницькому. На головній спортивній арені області команди зіграють в суботу, 29 жовтня.

«Сокіл» - «Поділля» 22:18 (12:8 після першого тайму)

Нагадаємо, що свій черговий матч також зіграв і футбольний клуб «Поділля». Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up