Ярмарок спорту у Хмельницькому пройде із богатирськими іграми та зірковими гостями

Ярмарок спорту у Хмельницькому пройде із богатирськими іграми та зірковими гостями
До нашого міста завітають титуловані стронгмени, які виступали на світовій та європейській першостях. Порадують гостей ярмарки і фінальні поєдинки чемпіонату Хмельниччини з кікбоксингу. Організатори підготували для відвідувачів ще один сюрприз.

Ярмарок спорту у Хмельницькому буде проводитися вдруге. Основний формат проведення організатори не змінили. Протягом двох днів хмельничани зможуть насолодитися екскурсією по світу спорту. Кращі клуби та секції міста представлять свої здобутки та дадуть змогу відвідувачам спробувати себе у ролі боксера, атлета чи інших. Всього буде представлено близько 60 видів спорту.

Чи не найцікавішим дійством для хмельничан мають стати богатирські ігри. Участь у них візьмуть не лише подільські силачі, а й відомі в Україні стронгмени. Видовищними обіцяють стати і вирішальні поєдинки обласного чемпіонату з кікбоксингу.На цьогорічному ярмарку вирішили підготувати сюрприз для відвідувачів. Майстер-класи будуть проводити не лише хмельницькі тренери та спортсмени, а й олімпійські чемпіони 2012 року. Як повідомили «ВСІМ» організатори, вже двоє відомих спортсменів підтвердили свою участь. Можливо, список розшириться. Їх імена поки тримають у секреті.

Ярмарок спорту розпочнеться 11 вересня о 10:00. Місцем проведення традиційно стане обласноий центр фізичного виховання молоді на Пилипучка 41. Триватиме він протягом двох днів. Частина змагань проводитиметься на стадіоні «Локомотив» що на Гречанах. Детальний графік стане відомий дещо пізніше.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Дякуємо за інформацію, візьмемо до уваги
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up