У театрі Старицького одного чоловіка завойовували одразу три жінки

У театрі Старицького одного чоловіка завойовували одразу три жінки
Три зовсім різні француженки закохалися в одного чоловіка. Комедійну і романтичну історію їх взаємин презентували у театрі Старицького. Вистава, яка називається "Обережно-жінки!", зібрала повний зал.

За сюжетом історія відбувається у невеличкому містечку Франції. В маленькій квартирі проживає Серж Дюбуа. Він професор вищого навчального закладу, геніальний, на його думку, художник та просто чудернацький чоловік. І все це одночасно. В нього закохані три жінки, різні за віком та світоглядом – мрійлива студентка, вишукана аристократка та сварлива барменша. І Серж їм відповідає взаємністю, зустрічаючись з кожною з них за встановленим графіком. Жінки ніколи не перетиналися у житті, але одного дня вони всі зібралися разом. Не проста ситуація потребувала добре обдуманого способу її розв’язання. Тим більше, що кожна з жінок, насправді, однаково важлива для героя і жодної з них він не хотів втрачати. Але завдяки цій спонтанній зустрічі чоловік на власній шкірі дізнався на що здатні три розлючені жінки.

Такий сюжет вистави, яка завдяки  жартівливим діалогам головних акторів закоханих трьох жінок та чоловіка, а також кумедних ескімосів, які впродовж вистави з’являлися на сцені,  були напрочуд легким для сприйняття.

Переглядаючи виставу, глядач зміг замислитися над складними питаннями людських взаємин, кохання і вірності. 

Відео дня

Прекрасна гра  акторів Анатолія Остапенка, Альони Волкової, Тамари Герасименко, Сніжани Туткевич-Самойлової та цікавий задум режисера Дмитра Гусакова надали  виставі особливого шарму .

Бурхливі аплодисменти не вщухали ще довго…

Наступна вистава запланована на 29 листопада. Початок о 18.30

 

Коментарі (1)
  • Михайло Цимбалюк

    чоловічі прізвищаз закінчкенням на -о відмінюються. Остапенка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up