Без прелюдії нічого не вийде, або Чому ображаються жінки

Без прелюдії нічого не вийде, або Чому ображаються жінки
Жінка ніколи не отримає повноцінного оргазму, якщо перед сексом партнер достатньо її не розігрів.

 Жінки, на відміну від чоловіків, надзвичайно примхливі до сексу. Їхній оргазм можна вбити навіть найменшим “кривим” словом або звичайними шкарпетками.

Вона
— Мій хлопець ніколи не приділяє достатньо часу прелюдії перед нашим сексом, — каже продавчиня Ольга (26 р.). — Це мені дуже не подобається. Бо я в більшості випадків зовсім не отримую оргазму, а лише його імітую. Я вже пробувала серйозно з ним про це поговорити. Але він мене не розуміє. Наступного разу намагається десь дві хвилини мене погладити перед сексом і все. Але це не прелюдія, а якась пародія виходить, і я залишаюся напружена. Навіть можна сказати, нервова. Думаю, що час мені міняти хлопця.

Він
— У мене вже була не одна дівчина і тому я дуже добре вивчив жіночу психологію, — каже 27-річний водій Олег. — Я знаю, що їм потрібно. Тому намагаюся якомога більше часу приділяти прелюдії. Для цього навіть прочитав трохи всякої літератури. Завжди дарую дівчатам квіти ябо якісь дрібнички. Це їм піднімає настрій і розслабляє. Також з дівчатами треба розмовляти, робити їм компліменти. І тоді оргазм можна забезпечити кожній з них.

Відео дня
>Коментар експерта
Євген Таранніков, сексопатолог:

- У жіночому оргазмі найбільшу роль відіграє саме психологічний фактор. Жінку треба розслабити та розігріти. Всі вони люблять прелюдії, які мають тривати хоча б 10-20 хвилин. Швидкий секс їх зовсім не приваблює. Адже коли жінка не розігріта, то про оргазм можна забути. Були в мене пацієнтки, які розповідали, що їхні чоловіки інколи так хочуть сексу, що навіть шкарпетки не встигають зняти.

Вбити жіночий оргазм можна дуже легко. Жінки надзвичайно вразливі та примхливі в сексуальному плані. Вони реагують і на неприємні чи різкі запахи, і на обстановку в кімнаті. Важливо також і те, як чоловік перед тим поговорив із жінкою, що він їй сказав. Особливо довго жінки пам’ятають образи. І тому місяцями можуть вступати із чоловіком, який їх образив, у сексуальні відносини із примусу та без оргазму.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up