Чому чоловіки не спішать одружуватися

Чому чоловіки не спішать одружуватися
Мрія дівчат стати під вівтар часто розбивається об небажання коханого укладати шлюб. Як кажуть фахівці, у чоловіків на те свої причини.

 Деякі чоловіки вважають, що в 30-річному віці поспішати одружуватися ще не варто. Є й такі, які вважають, що робити цього взагалі не слід. Адже кругом стільки спокус, що не варто від них відмовлятися заради рутинного життя із однією-єдиною жінкою.

Він
- Я ще не спішу одружуватися, - каже 31-річний менеджер Максим. – Наскільки знаю, в Європі взагалі чоловіки віком менше 35 років рідко одружуються. Адже треба спершу твердо стати на ноги, а тоді думати про сім'ю. Та й жінку треба знайти хорошу, а не йти в РАЦС з ким попало. А можна й взагалі не одружуватися. Буду мати декілька коханок і все в мене буде добре.

Вона
- Уже п'ять років зустрічаюся зі своїм хлопцем, - каже 26-річна аспірантка Ольга. – А до весілля у нас все не доходить. Я уже навіть інколи натякаю, що пора би про щось серйозне подумати. А він виправдовується тим, що нам треба спочатку житло своє мати, бо винаймаємо квартиру. Або якісь інші причини шукає. Не розумію, чи то він комплексує, що не зможе забезпечувати сім’ю, чи насправді планує зустріти іншу дівчину з квартирою і тому так тягне.

Відео дня
>Коментар експерта
Євген Таранніков, сексопатолог:
- Якщо чоловік тягне із одруженням чи взагалі не хоче одружуватися, то тут є декілька причин. Дехто може просто боїться втратити свою свободу і не хоче зв'язувати себе шлюбом і відповідальністю. Інший, можливо, хвилюється через те, що не зможе забезпечувати майбутню сім'ю. Адже у нас сьогодні із роботою досить складно. Особливо ця проблема гостра серед молоді. Є й третя категорія чоловіків, які просто хочуть насолоджуватися життям, погуляти, мати багато жінок, а не одну-єдину.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Да уж, это в царское время были мужчины, не боялись брать на себя ответственность, самое главное мужчина был блюстителем порядка в доме, оберегал честь свою и домочадцев. Для мужчины было оскорбительным опускаться до уровня жиголо. Советская власть успешно искоренила такого мужчину, заставив женщин класть асфальт на дорогах. Теперь всюду и везде одни жиголо, настоящий мужчина большая, ну очень большая редкость.
  • Anonymous

    Все труднее и труднее в Украине становится создавать семью. Нет работы, нет жилья, нет защищенности. А тут еще и молодость кипит в крови. И тут спеши, не спеши, а задуматься надо. Иначе развод неизбежен.
  • Anonymous

    Що за суржикове слово "не спішать" ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up