Чому після сварки не варто миритися сексом

Чому після сварки не варто миритися сексом
Щойно ледь не билися, а за хвилину – вже у ліжку? Секс заради примирення – не найкращий спосіб залагодити конфлікт, а крім того може серйозно зашкодити вашим стосункам.

 Ні для кого не секрет, що відносин ідеальних не буває. Навіть, здавалося б, у самої ідеальної пари бувають розбіжності і навіть скандали. Часто відбувається так, що секс після сварки входить у звичку для пари.

Як відомо, будь-які звички рано чи пізно стають шкідливими. І ви стаєте в буквальному сенсі залежними від примирливого заняття любов'ю. Не встигнете озирнутися, як скандал стане необхідністю для того, щоб зайнятися сексом. Чим частіше ви будете практикувати таке, тим гірше для відносин. Незабаром приємні емоції заміняться на агресивність.

Хто перший почне?
Так вже склалося, що найчастіше чоловіки затівають сварку перед сексом. Такий маневр допомагає їм сильно збудитися, адже в кров надходить найпотужніший викид адреналіну і тестостерону. Представницям прекрасної половини в такому випадку складніше. Мало того, секс після сварки може не приносити належного задоволення, тому що емоційної близькості не вистачає після скандалу. Але, в більшості випадків обидва партнери не проти пристрасного примирення.

Відео дня
>- Ми з моїм хлопцем постійно займаємося сексом після сварки. І виходить все дуже пристрасно, так, як в перший раз. Коли ми сваримося, то кожен раз здається, що ось-ось розлучимося. Я не готова віддати його якійсь іншій дівчині. Тому після примирення відчуваю нереально сильну любов до нього, - каже хмельничанка Аліна. - Хочеться в буквальному сенсі накинутися на нього і зайнятися пристрасним сексом. Ніякі подарунки або квіти не замінять секс після скандальчика.

Складно розлучитися
Дуже часто люди, які реально не можуть існувати як пара, хочуть розійтися, але не можуть. У них виникає психологічна залежність один від одного, точніше від сексу один з одним. Ніколи не займайтеся сексом після розставання.

- У мене був колись хлопець, з яким ми зустрічалися близько трьох місяців, а потім ще півроку були коханцями. Це дуже погана практика. Ми розходилися, потім мирилися сексом. А потім через тиждень знову розходилися, - каже хмельничанка Катя. - Моя порада всім, хто реально розуміє, що хоче розійтися – не здумайте після розриву піддаватися пристрасті і займатися сексом з колишнім. Це залежність.

Як впоратися з цим?
Постарайтеся навчитися загладжувати конфлікт розмовою. Розрулити спочатку всю ситуацію на словах. Так ви знизите бажання займатися сексом після сварки.

Використовуйте для емоційного підігріву інші методи. Будь-яким відносинам рано чи пізно перестає вистачати новизни, а сварка є способом трохи віддалитися і пізнати один одного ніби вперше. Пограйте у рольові ігри. Шукайте інший спосіб стати «незнайомцями».

Якщо ваша пара готова до експериментів, додати адреналіну в стосунки може також екстремальний і спонтанний секс. Агресивний настрій дуже близько до пристрасті. Не переживайте, якщо почуття до другої половинки стали змішаними. Якщо вам не вдалося уникнути сексу після сварки, не звинувачуйте себе або свого партнера. Але якщо хтось з вас регулярно веде себе грубо і навмисне зганяє на іншому агресію, варто серйозно обговорити цю проблему або навіть звернутися за допомогою до фахівця.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

  • Anonymous

    Неуки, як такий текст можна написати?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up