Додамо аромату у секс

Додамо аромату у секс
Олійки та лубриканти допоможуть не лише зробити інтимні стосунки більш приємними, але й привнести до спальні елемент новизни.

 Для того, щоб урізноманітнити відчуття та покращити якість статевих стосунків, хмельницькі секс-шопи пропонують широкий вибір всяких кремів, олійок та інших інтимних цікавинок.
Експерти кажуть, що такі засоби справді допомагають удосконалити статеві стосунки. І користуватися ними можна без побоювань. Проте серед молоді є як прихильники, так і супротивники подібних експериментів.
Вона

— Одного разу мій хлопець запропонував урізноманітнити та покращити наш секс, — розповідає 26-річна дизайнер Олена — Він сам пішов магазин секс-шоп і накупив там якихось ароматичних олійок та кремів. Мені було дуже приємно. Виявляється, що навіть така проста дрібничка справді може внести великі зміни у статевий акт. По-перше, ми дуже насміялися поки зрозуміли як цим всім користуватися. А по-друге, наш секс почав гарно пахнути і став приємнішим. Мені сподобалися всякі змазки.

— Ніколи нічого подібного не пробувала, — каже 28-річна фармацевт Ольга. — Вважаю, що ці всі засоби для урізноманітнення статевих стосунків, які продають в секс-шопах – дешеві підробки і можливо навіть шкідливі для організму. Якщо це якісь креми чи олійки. Я подібні засоби тільки в аптеках купую.

Відео дня
>Він
— Секс можна урізноманітними хіба що різними позами, — каже 40-річний викладач Роман. — А всякі товари із секс-шопу то хіба для тих, кому бракує фантазії в ліжку. Аж гидко подумати про те, що хтось виливає на себе банку якоїсь ароматизованої олійки чи всяких кремів, а тоді займається в такому вигляді сексом.

— У мене була проблема з тим, що я дуже швидко кінчав під час сексу, — розповідає 25-річний артист хору Валентин. — Це створювало деякий дискомфорт, особливо для моєї дівчини. Тоді мені порадили купити крем, який трохи пригальмовуватиме цей процес. І він справді допоміг.

Коментар експерта
Євген Таранніков, сексопатолог

— Нічого поганого в застосуванні різних кремів, олійок та інших засобів, які покращують якість статевих стосунків я не бачу. Особливо варто застосовувати такі препарати жінкам, які відчувають сухість під час статевого контакту. Така сухість може бути наслідком якихось гормональних змін в організмі, і різні любрикатори, тобто змазки дуже добре допомагають при таких проблемах.

Також бувають випадки, коли в чоловіків спостерігається передчасний витік сім’я. Тоді можна купити крем, який пригальмовує чутливість. І таким чином продовжити контакт.
Бувають і зворотні ситуації, коли чоловікам потрібно навпаки підвищити чутливість, щоб витік сім’я відбувався швидше. Для цього також продають спеціальні креми.

Також всякі олійки та інші засоби для урізноманітнення сексу, я думаю, в жодному разі не зашкодять. Адже створені для того, щоб покращити статевий контакт. У випадку, якщо пара бачить, що їм цей засіб не сподобався чи не підходить, можна просто припинити його використання.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Цікаво. Але з цим потрібно бути обережніше - якось знайома мала дуже серйозну алергію після використання подібних засобів, хоча і придбала масло у аптеці.
  • Anonymous

    этот ливень из низкопробных статей о е... начисто подавляет желание...и раздражает изрядно)
  • Anonymous

    " У мене була проблема з тим, що я дуже швидко кінчав під час сексу, — розповідає 25-річний артист хору Валентин." н-да...интеллигенция))))))
  • Anonymous

    Эти "вонялки" только отвлекают...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up