Кохана, тобі сподобалося, або Чи варто говорити про секс?

Кохана, тобі сподобалося, або Чи варто говорити про секс?
Якщо хлопець чи дівчина не розмовляють про секс, то можуть кожного разу повторювати помилки під час статевого акту. Тому лікарі радять більше обговорювати інтимні стосунки.

 Вона
- Мій хлопець одразу після сексу відвертається в другу сторону й засинає, не спитавши чи мені сподобалося, які в мене відчуття, що було не так? – розповідає 21-річна студентка Ольга. - Я хотіла б обговорити наш секс, щоб удосконалити щось в ньому. Але коли я починаю таку розмову, він її ігнорує, каже, що втомлений і дуже хоче спати. Не розумію, чому він такий пасивний. Зустрічаємося ми з ним півроку.

- Я не звикла обговорювати наші стосунки з чоловіком. З дівчатами, колегами по роботі можу поділитися, але з ним… Ніби все влаштовує, але якось встидаюся, - каже 34-річна тренер Вікторія. – Намагаюся підказувати рухами. А він також не балакучий. Питає, чи мені сподобалося, чи було добре. Я кажу так, навіть якщо не все вдалося. Щоб не образити.

Він
- Загалом я люблю скромних дівчат, - каже 27-річний військовий Дмитро. - Але вважаю нормальним, якщо я зі своєю дівчиною займаємося сексом, то можемо про нього вільно говорити. Але вона якось дуже обережно до цього підходить. То не знає як назвати мій член, то не знає як назвати позу, то ще щось. Тому говорю про секс тільки я, а от її думку мені почути не вдається. Коли запитую які в неї відчуття, вона каже, що все добре, їй сподобалося. Інколи я бачу, що вона щось не договорює, але витягнути це із неї важко.

Відео дня
>- Якщо я бачу, що задовольнив дівчину, то не розумію, навіщо з нею розводити якісь балачки, - каже 23-річний консультант Антон. – Якщо ж щось не так, то тим паче – до чого ці розмови? А якщо це так, секс на раз, то й взагалі. Про що можна говорити?

Коментар експерта
Євген Таранніков, сексопатолог

В таких випадках коріння проблеми ховається в дитинстві. В якому середовищі дитину виховували, такою вона й виросла. Швидше за все в сім’ї тема сексу вважалася якоюсь неприйнятною, сором’язливою.

Можливо батьки хотіли захистити дитину, може були дуже віруючі, або ще щось, але в свідомості дитини секс заклався із тавром якоїсь таємничості і скутості. Відійти від таких переконань в дорослому віці уже досить складно. Треба це робити поступово.

Тому я завжди раджу батькам розповідати своїй дитині про секс, як тільки вона почне цікавитися цією темою. Причому розповідати потрібно все так як воно є. Без всяких перекручень чи приховувань.

10 фраз, які не варто казати після сексу =)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up