Не дбаєте про тіло – ніякі парфуми з феромонами не врятують

Не дбаєте про тіло – ніякі парфуми з феромонами не врятують
Чоловіки завжди звертають увагу на апетитні форми жінок, а вже потім і на все інше, чи не так? Але й представницям прекрасної статі дуже важливий зовнішній вигляд потенційного обранця.

Красива попа – важливо для обох
Дівчата досить часто, якщо не завжди, звертають увагу на цю частину тіла у хлопців. Звичайно, у чоловіків попка повинна бути не так яскраво виражена, як у жінок. Таз повинен бути значно вужчим, а самі сідниці пружними й підтягнутими.
- Я завжди в першу чергу звертаю увагу на попку. Знаєте, бувають хлопці зовсім не пропорційні, коли дупа на рівні плечей. Або, що ще гірше, вона ширше, - каже продавець Ольга (23 роки). - Якщо хлопці вважають, що їм не варто піклуватися про красу цієї частини тіла, то вони сильно помиляються на цей рахунок.
Що стосується жіночих сідниць, то тут все зрозуміло. Хлопці ні на що так не звертають уваги, як на попку. Їх прямо притягує дупа.
- Моя найулюбленіша частина тіла у дівчат - це, звичайно, попа. Звичайно, вона повинна бути підтягнутою, пружною, як мовиться мати форму сердечка. Але розмір її повинен бути не маленьким, як на мене, - розповідає програміст Юрій. - Зараз дуже модно бути худишкой. Але, милі дівчата, ви нікого цими кісточками не порушили. Нам, хлопцям, дуже не подобаються пласкі попи. Навіть не уявляєте, яке задоволення нам приносить тискати вас за попку. А який шикарний вигляд ззаду відкривається нам під час сексу, просто блиск.

Кам'яний прес і жіночий животик
Гарненький жіночий животик - це ні в якому разі не обвисле пузо, коли складається враження, що на вас надіті три рятувальних кола. Це милий горбик, трохи нижче пупка, на пласкому животику.
- У дівчини не повинно бути кам'яного преса. Це навіть не сексуально, коли у жінок перекачаний живіт з кубиками, - пояснює тренер Сергій. - Мені дуже подобається, коли у дівчини плаский пузік, але на ньому є маленька горбинка.
Якщо для жінок маленький горбик - це сексуально, то для чоловіків - це має зовсім зворотний ефект. Крім того, рельєфний прес підсвідомо асоціюється жінкою зі здоровим, красивим і доглянутим статевим членом.
Пишні груди не залишать байдужим жодного з чоловіків. Психологи пояснюють, це підсвідомий потяг до материнського тепла і турботи.
- Нещодавно з дівчиною гуляв, так у неї такі груди, що якщо нахилитися до неї в декольте і щось сказати, то луна піде. Вони такі кругленькі, м'якенькі, прямо так і хочеться доторкнутися, - говорить студент Олександр. - Але ось розміри грудей теж не повинні бути занадто вже великими. Для мене оптимально - це коли у дівчини другий розмір.

Коментар експерта
Як зробити фігуру ідеальною?
Спеціаліст з фізичного виховання та спорту Євген Лигін
- Якщо врахувати те, що у хлопців процес обміну речовин відбувається швидше, ніж у дівчат, то їм потрібно менше часу для втрати зайвої ваги і накачування м'язів. Чоловікам потрібний більш статичний фітнес. Іншими словами, вправи, які сприяють нарощуванню м'язів. Думаю, за три місяці хлопець може привести своє тіло в порядок і буде помітна рельєфність. Дівчатам більше потрібні ритмічні вправи. І часу для створення ідеальної фігури знадобиться трохи більше, приблизно п'ять місяців. Все це відносно, звичайно, і залежить від кількості зайвих кілограмів. І головне, ще правильне харчування у всій цій справі.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    "рельєфний прес підсвідомо асоціюється жінкою зі здоровим, красивим і доглянутим статевим членом" - який політ фантазії, для автора фаллос явно є улюбленим об'єктом оспівування
  • Anonymous

    ця стаття - радість для дрочера! автор працює для школярів
  • Anonymous

    Їх прямо притягує дупа.(с) Гениальная фраза! Дайте автору приз - большой кусок торта) Неужели никто не видит на сколько бездарно и пошло сляпана эта статья?! А сколько новых , интересных слов!
  • Anonymous

    це друкується в газеті?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up