Жінки люблять … носом, або Який запах у кохання

Жінки люблять … носом, або Який запах у кохання
Причиною невдалого побачення може стати занадто різкий запах парфумів. Фахівці радять – запах не повинен бути нав’язливим, причому одеколонами не варто захоплюватися ні жінкам, ні чоловікам.

 Незважаючи на всю шалену любов жінок до парфумів, інколи вони можуть відлякати представниць прекрасної статі. “У сексі чоловік повинен пахнути чоловіком”, — таке правило встановили для себе жінки.

Вона
— Я дуже довгий час не могла зрозуміти, у чому полягала проблема того, що мене не збуджував мій хлопець, — розповідає 25-річна молода мама Олександра. — І ніби секс у нас був шалений і він зі всіх сил намагався мене задовольнити. Та щось було не так. Зрозуміла я це тоді, коли ми розійшлися і я зустріла іншого. Проблема полягала в тому, що перший хлопець завжди користувався дуже різкими парфумами і я думала, що вони мені навіть подобаються. Проте коли зустріла іншого, який не визнавав жодних штучних запахів, зрозуміла, що секс тільки тоді повноцінний, коли все справжнє, натуральне і жодні одеколони не відволікають увагу. Чоловік має пахнути чоловіком.

- У мене і мого чоловіка парфуми однакові, унісекс, - каже 37-річна бухгалтер Вікторія. – Це зручно і стильно. До того ж, цей запах нейтральний, і не дратує ані нас, ані оточуючих. А то сідаєш зранку в ліфт, а він аж пахтить хімією – є в нас такий сусід. Під 60, але ще той «живчик».

Відео дня
>Він
— Я завжди думав, що жінкам подобаються гарні парфуми, — розповідає 29-річний фельдшер Дмитро. — Тому не шкодував на них грошей. Потім, коли зустрів свою майбутню дружину, вона зізналася, що чоловічі парфуми її зовсім не збуджують і попросила мене користуватися ними якомога рідше. Мене це здивувало, але я виконав її прохання і мені здається, що це значно зблизило нас у сексі.

- Я радий, що моя кохана не виливає на себе тонну парфумів, як то роблять інші дівчата, - каже 34-річний безробітний Леонід. – Мені подобається її природний запах. На те ми й люди, щоб відчувати весь спектр запахів природи, життя, а не косметики.

Коментар експерта
Євген Таранніков, сексопатолог:

- Жінки дуже вразливі та примхливі в сексуальному плані. Часто представниці прекрасної статі дуже негативно реагують на різкі запахи чоловічих одеколонів. В мене були такі пацієнтки, які розповідали, що такий запах відбиває у них бажання сексу.
Найбільша кількість жінок любить так званий чоловічий запах, зокрема запах чоловічого поту. Вони кажуть, що чоловік повинен пахнути чоловіком. Всі інші різкі запахи надто сильно сконцентровують на собі увагу і не дають розслабитися. А якщо жінка не розслабиться, то повноцінного оргазму вона не отримає.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Настоящим мужчиной должно пахнуть им,а не одеколоном!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up