Мандри у часі та просторі: хмельничан запрошують на виставку живопису

Мандри у часі та просторі: хмельничан запрошують на виставку живопису

У художньому музеї відкриється п'ята ювілейна виставка живопису хмельницького художника Олександра Антонюка. До неї увійде близько 30 робіт. 

До ювілейної експозиції художника увійшло близько 30 робіт, об’єднаних темою часу. Художник ніби «мандрує» у часі і просторі та знайомить глядачів з прадавніми світами, культурою, міфами та легендами. Про це повідомляють у прес-службі Хмельницького обласного художнього музею. 

"У його творчості органічно поєднуються в єдине ціле філософія, теологія та поезія, водночас, кожна з категорій посідає чітко означене місце. Олександр Антонюк, апелюючи до історії, зображає як окремі події, постаті, предмети, тварин, так і цілі епохи, з їх неповторною атмосферою та відповідною атрибутикою. У ряді візуальних персоніфікацій художника – постаті Вавилону, Єгипту, Середньовіччя, Ассирії, Іудеї… Окремі сюжети спрямовують глядача до подій Священної історії. Очевидно, в цих духовних першоджерелах митець знаходить те, що співзвучне його власним духовним стремлінням. Завдяки змістовним знанням історії та дослідженням художника, герої його полотен набувають оригінальної форми, сучасного звучання та утворюють своєрідний калейдоскоп часу." - йдеться у повідомленні. 

Довідка

Відео дня

Художник народився у Кам’янці-Подільському 1971 року. Закінчив факультет образотворчого мистецтва Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. Проживає та працює в Хмельницькому. Член Національної спілки художників України, учасник численних вітчизняних та зарубіжних виставок. Його роботи знаходяться в приватних зібраннях і галереях по Україні та закордоном. Творча манера – своєрідна та впізнавана, з «власним обличчям», що вирізняє його серед інших художників.

Відкритя виставки "Час" відбудеться 13 жовтня о 16.00 у Хмельницькому обласному художньому музеї. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up