Високі зачіски і яскравий макіяж: у Хмельницькому проходить весільна виставка

Високі зачіски і яскравий макіяж: у Хмельницькому проходить весільна виставка
  • Сукні, костюми, кондитерські вироби, фото та відео студії, популярні ведучі та багато іншого. Усе це представлено на весільній виставці у театрі Старицького.
  • Майбутнім нареченим демонструють те, за допомогою чого їхнє весілля стане незабутнім святом.
  • Виставка триватиме два дні. Серед гостей розіграють цінні подарунки, сертифікати та знижки.

Весільна фотовиставка «Весілля та краса 2017» відкрилася в Хмельницькому сьогодні, 3 березня. У театрі Старицького зібралися ті, без кого не обходиться практично жодне свято. Популярні ведучі, медійні студії, салони краси та одягу, виробники солодощів, аніматори і флористи зібралися в одному місці. Протягом 3-4 березня вони показуватимуть і будуть розповідати про всі тонкощі в організації і проведенні весіль.

 - Майбутні наречені можуть прийти до нас і ознайомитися з усіма послугами весільної індустрії. Тут представлені салони краси, весільних суконь, ведучі, декоратори, кондитери й багато іншого. Тут є все для того, щоб організувати гарне свято, - розповідає організатор виставки Лілія Цимбалюк.
Завершиться уже четверта щорічна весільна виставка святковим концертом. Під час нього пройде розіграш призів. Учасники виставки запропонували гостям сертифікати та знижки на свої послуги. Взяти участь в розіграші може кожен. Для цього потрібно завітати і зареєструватися в холі театру Старицького, що на Соборній. Виставка працює 3 і 4 березня з 10:00 до 18:00.

Відвідувачі виставки можуть побачити, як професіонали роблять зачіски, манікюр чи макіяж.

Відео дня

​Під час виставки відвідувачів запальною музикою розважав діджей.

Найбільше в театрі Старицького зібралося салонів краси.В холі театру виставили декорації, які зроблять красивішим будь-яке весілля.

Моделям доводиться сидіти в кріслі не одну годину. Все заради краси…

Гості виставки та її учасники залюбки фотографувалися із веселим ведмедем.

При вході у театр демонстрували весільні кортежі.Кожен учасник не лише демонструє свої переваги, а й розповідає про них.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Сергій Якубенко

    В Україні оголосили жалобу, а вони рекламують розваги і самі розважаються. Ніякої совісті і співчуття. Головне бізнес. Думаю він би не сильно постраждав, якби виставку провели на вихідні

    Олег reply Сергій Якубенко

    чого ви такі категоричні.? В Україні третій рік війна і нічого страшного, всі живуть одружуються і навіть салюти пускають

    Правдонька reply Олег

    Саме з таких людей котрі гуляють в день жалоби ви берете приклад? Мені страшно за майбутнє країни. В людей занадто мало моральності

    Олег reply Правдонька

    а ви не святкували новий рік, різдво і не будете їсти паску на великдень? що за суперечливість

    Саша Панасєнко reply Правдонька

    до війни уже в нас всі звикли. люди просто забулися про неї. бо це не війна - це бізнес

    Олег reply Саша Панасєнко

    Ніхто нікого не критикує. Просто жити потрібно далі, а не впадати в жалобу щодень
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up