“Електронний запис не діє”: поліклініки Хмельницького штурмують за довідками в школу

“Електронний запис не діє”: поліклініки Хмельницького штурмують за довідками в школу
  • Дитячі поліклініки Хмельницького переповнені дітьми в черзі на профілактичний огляд для довідки в школу

  • Для запису на прийом створено електронну реєстратуру

  • Вищезгадана система отримала багато негативних відгуків

За кілька днів починається новий навчальний рік, а це означає, що кожен школяр зобов’язаний пройти профілактичний огляд до навчального закладу. Після повного огляду педіатр чи дитячий лікар видає необхідну для школи довідку, в якій, зокрема, зазначається група для занять фізичною культурою.

Коридори Хмельницької міської дитячої поліклініки заповнені школярами та їхніми батьками. Біля кожного кабінету - довжелезні черги, непорозуміння та дискусії. Очі дітей прикуті до ігор на смартфонах.

Аби мінімізувати час очікування в чергах, створено електронну реєстратуру, де можна обрати час прийому. Однак ця, на перший погляд, зручна система принесла ще більше дискомфорту батькам та їхнім дітям.

Відео дня

Олена, мати двох дітей скаржиться, що онлайн-запис аж ніяк не зекономив їй часу, проведеного в поліклініці. 

А от мама юного школяра Діна розповідає, що ніяких проблем із чергою у неї не виникло.

Біля кабінетів ортопеда та отоларинголога, які знаходяться поруч, не вщухають дискусії та навіть сварки. З фактом, що спочатку оглядають дітей з електронним записом, не згодні матері, які прийшли на прийом в порядку “живої черги”.

 

 

А от біля кабінету офтальмолога, на диво, спокійно. З кабінету виходить медсестра, називаючи ім’я та прізвище дитини, яка попередньо записана на огляд в електронній реєстратурі. Черга просувається швидко.

Тож, за спостереженнями та словами батьків школярів, онлайн-запис не допомагає мінімізувати довгі черги в поліклініках.

А ви уже пройшли зі своїми дітьми профілактичний огляд для довідки в школу?

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (48)
  • Vera Furman

    Це просто жах.
  • Olexandra Stadnik

    Блін, тупость, це можна було зробити ще взимку чи восени.
  • Тоня Щекинская

    Мы прошли все с начала июня и в конце июня справка на руках
  • Маріна Башко

    А ви попробуйте без електронки чечез касу сплатити від 50грн це один спеціаліст,знайома так проходила.і того вони не видають талончики,тому що так безкоштовно і нема мість,а проплатив і є місце і час,ось і маємо
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up