Крихітну Каріну із Хмельницького забрали на лікування в Італію. Як вона себе почуває

Крихітну Каріну із Хмельницького забрали на лікування в Італію. Як вона себе почуває
Фото з сімейного архіву родини Огородник
  • Дівчинці не має ще двох років, а вона перенесла кілька складних курсів хіміотерапії.
  • В Україні Каріні не змогли допомогти. 
  • Тепер нею займаються медики Італії. Які результати?

Маленька Каріна Огородник - сонечко, на яке її батьки чекали довгих 5 років. Пара не могла мати дітей і вже втратила надію. Допомогло ЕКО. Процедуру провели в Тернополі. А через 9 місяців Олександр та Лілія тримали на руках своє крихітне щастя. 

Дівчинка росла звичайним жвавим немовлям. Іноді вередувала, як усі груднички. Але переважно була спокійною. Батьки відвідували з нею лікарню та не пропускали жодну планову перевірку. Перед своїм першим днем народження, Каріна захворіла на кір. До лікарні батьки звернулися одразу. Лежали спочатку в стаціонарі, потім вдома. Маля одужало, але через кілька тижнів дівчинка підхопила ротавірус. 

Після перенесених хвороб у Каріни на голові з’явилася маленька гулька. Батьки спочатку думали, що нічого серйозного. Але вирішили перестрахуватися і за порадою знайомих поїхали на консультацію до Львова. Після всіх аналізів медики поставили діагноз - гострий лейкоз. 

Відео дня

Каріну спочатку лікували в хмельницькій обласній дитячій лікарні Хмельницького. Батькам виставили рахунок в 50 тисяч доларів. Кошти хмельничани збирали спільними зусиллями. Дитині в цей час капали складний курс хіміотерапії. Після неї Карина стрімко почала втрачати вагу та відмовлялася від їжі. 

Згодом лікарі порадили Олександру та Лілії відвезти дитину до столиці в національну спеціалізовану дитячу лікарню “Охматдит”. Там Каріну прийняли й продовжили медикаментозну терапію. Проте, за словами Олександра Огородника, вона не давала жодних результатів, а Каріні все гіршало. 

Знайомі підказали родині Огородник, що в Італії онкохворих дітей лікують безкоштовно і дають гарні прогнози. Пара вирішила випробувати удачу, зібрала речі й поїхала за кордон. В “Охматдиті” дитину підготували до перельоту і сім’я рушила до Італії. Там вони просто викликали “швидку” і Карину госпіталізували. Наразі дитину лікують кращі закордонні медики. І все це абсолютно безкоштовно. 

За словами чоловіка, лікарі дають позитивні прогнози та обіцяють вилікувати Карину. Однак зазначають, що процес буде довготривалим і займе не менше ніж півтора року. 

Родина Каріни Огородник дякує усім хмельничанам, які долучилися до збору коштів. Наразі сім’я справляється власними силами та сподівається на швидке одужання донечки.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (32)
  • Alla Sydko

    ++++
  • ELIA DUNAYEVSKIY

    Детей лечат за рубежом! Просто вызвали скорую помощь! Этот факт показывает истинное лицо нашего руководства! Ужасссс!
  • Віта Франчук

    +++
  • Виорика Чернявская

    Дякуєм Богу за все що маєм на цій землі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up