КТ легень та рентген досі не внесли до пакету лікування COVID-19 — заступник голови ОДА

КТ легень та рентген досі не внесли до пакету лікування COVID-19 — заступник голови ОДА
Ілюстративне фото
  • Міністр охорони здоров’я минулого тижня заявляв, що це вже зроблено.

Минулого тижня, 15 жовтня, міністр охорони здоров’я Максим Степанов розповів, що комп'ютерна томографія та рентген внесені до пакету лікування COVID-19. Таким чином вони мають бути безкоштовними для пацієнтів, які мають направлення лікаря, адже цю послугу оплачує Національна служба здоров’я України.

Сьогодні, 19 жовтня, заступник голови Хмельницької ОДА Роман Примуш розповів, що КТ та рентген досі не внесені до пакету лікування COVID-19. Така вимога від НСЗУ до закладів охорони здоров’я області не надходила. Втім, КТ та рентген, за словами Романа Примуша, все ж можна зробити безкоштовно. Для цього потрібно мати направлення сімейного лікаря. У Хмельницькому серед закладів комунальної форми власності комп’ютерні томографи мають обласна лікарня та протипухлинний центр (колишній онкодиспансер).

Читайте також: Черги довжиною в дні: де в Хмельницькому перевірити легені й скільки часу на це потрібно

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олена Адміністратор

    https://мрт-кт.укр/kt/kt-organiv-grudnoji-porozhnini/kt-legeniv

    КТ легенів легень ОГК зробити записатись пройти Хмельницький

    КТ органів грудної порожнини ОГК (легені, середостіння, грудна клітка) у Хмельницькому
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up