Переваги ортопедичних устілок (Новини компаній)

Ортопедичні устілки - це незамінний ортопедичний виріб, дія якого спрямована на підвищення комфорту при ходьбі у взутті. Устілки активно використовуються для лікування і профілактики захворювань стопи, а також недуг суглобів. Правильно підібрані ортопедичні устілки зменшують або повністю знімають біль в ступнях, колінах і стегнах, розвантажують суглоби і стабілізують стопу в правильному анатомічному положенні.

У профільних спеціалізованих салонах Ортомедіка ви знайдете величезний асортимент ортопедичних товарів, в тому числі і устілки ортопедичні. У нас - найбільший вибір вкладишів: для спортсменів, для дітей, діабетиків, пацієнтів з плоскостопістю і вальгусною деформацією, а також безліч інших різновидів. Ви можете самостійно вивчити актуальний асортимент прямо зараз на сайті нашого інтернет-магазину.

Переваги ортопедичних устілок

Ортопедичні устілки покращують роботу опорно-рухового апарату. Вони забезпечують підтримку пасивних анатомічних структур - в результаті знижується ймовірність раптових травм. Вкладиші також знімають навантаження з ніг і підтримують м'язи, що відповідають за стабілізацію стопи. Також устілки надають такі функції:

  • підсилюють кровообіг в нижніх кінцівках;
  • забезпечують профілактику мозолів і натоптишів;
  • ефективно борються з плоскостопістю і різними дегенеративними захворюваннями ступень;
  • знижують болі і усувають дискомфорт опорно-рухової системи;
  • розвантажують суглоби.

Ортопедичні устілки підбираються індивідуально з урахуванням особливостей будови стопи кожної людини окремо. Устілки рекомендується використовувати дітям, підліткам, людям із зайвою вагою і захворюваннями стопи, а також літнім і спортсменам.

Види ортопедичних устілок

Устілки ортопедичні бувають декількох видів:

  1. Для корекції поздовжньої плоскостопості.
  2. Для корекції поперечної плоскостопості.
  3. Каркасні і безкаркасні устілки.
  4. Напівустілки.
  5. Устілки на гелієвій основі.

Якщо ваша основна мета - не профілактика, а лікування - перед тим як купити ортопедичні устілки необхідно отримати консультацію лікаря. Спеціаліст проведе діагностику ваших стоп, встановить діагноз і призначить відповідну модель устілок. У профілактичних цілях ви можете купити устілки, спираючись на наступні критерії підбору:

  • тип взуття, в якому плануєте носити вкладиші (модельне / спортивне);
  • матеріали устілки;
  • додаткові функції (перфорація поверхні, вологопоглинаючі, антибактеріальні властивості і т.д.);
  • розмір;
  • особливості каркаса.

Для спортсменів ортопедичні устілки виготовляються з самих різних матеріалів. Вони міцні, еластичні і дозволяють стопі адаптуватися навіть в найскладніших умовах. Ортопедичні устілки для спортсменів зроблені з більш товстих і гнучких матеріалів, ніж для людей, які не займаються ніякими видами спортивної діяльності. Це дозволяє устілкам краще амортизувати стопу.

Дитячі ортопедичні устілки повинні працювати таким чином, щоб вага тіла дитини рівномірно розподілявся по стопі. Діти, як і спортсмени, відносяться до групи ризику утворення плоскостопості. Інша група, схильна до ризику перевантаження нижніх кінцівок, - це працівники фізичної праці, які виконують свою роботу стоячи.

Ортопедичні устілки для діабетиків також виготовляються зі спеціальних матеріалів, які мають високу еластичність і щільність. Завдяки цьому можна правильно захистити діабетичні стопи. Ортопедичні устілки для діабетиків повинні відповідати формі стопи пацієнта.

Де купити устілки?

Отримати детальну інформацію по кожній конкретній моделі, а також професійну допомогу у виборі, ви можете в будь-якому з магазинів Ортомедіка. У нас ви знайдете величезний вибір устілок і безліч інших корисних ортопедичних товарів. На всі ваші питання відповідатимуть наші кваліфіковані менеджери, а в разі оформлення інтернет-замовлення ви завжди можете звернутися на гарячу лінію нашої компанії. Хмельничани можуть замовити товари з доставкою через Нову Пошту.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up