Смертність та одужання від COVID-19 на Хмельниччині: що змінилося за два тижні (ІНФОГРАФІКА)

Смертність та одужання від COVID-19 на Хмельниччині: що змінилося за два тижні (ІНФОГРАФІКА)
  • Ми продовжуємо аналізувати ситуацію кожні два тижні та порівнювати показники з іншими регіонами.

Ситуація з COVID-19 в Україні змінюється щогодини — виявляють нових хворих, фіксують випадки одужання та смерті. Ми продовжуємо аналізувати зміни кожні два тижні, розраховуючи показники смертності та одужання на Хмельниччині та порівнюючи їх з іншими регіонами України.

Для аналізу ми використали дані МОЗ станом на ранок сьогодні, 6 серпня. Вони можуть дещо відрізнятися від тієї інформації, яку повідомляє Хмельницька ОДА. Однак саме дані міністерства ми використовуємо, аби забезпечити об'єктивність порівняння ситуації в регіонах один з одним.

Станом на ранок сьогодні, 6 серпня, рівень смертності від COVID-19 на Хмельниччині складає 1,99%. Показник розрахований як співвідношення кількості смертей до загальної кількості випадків. За рівнем смертності область перебуває на 13 місці серед регіонів України, не враховуючи окупованих територій. Нагадаємо, що за два тижні на Хмельниччині додалося дві нових смерті через COVID-19.

Відео дня

Області з найвищим та найнижчим показниками смертності:

У цілому в Україні показник смертності складає 2,37%. Жодного випадку смерті протягом двох тижнів не зафіксували у Запорізькій, Херсонській та Луганській областях.

Рівень одужання від COVID-19 на Хмельниччині складає 78,76%. Показник розрахований як співвідношення кількості одужань до загальної кількості випадків. За рівнем одужання область перебуває на четвертому місці серед регіонів України, не враховуючи окупованих територій. Два тижні тому Хмельниччина була третьою.

Області з найвищим та найнижчим показниками смертності:

У цілому в Україні показник одужання складає 55,36%.

Загалом в Україні станом на ранок 6 серпня було 32 465 людей, що хворіють на COVID-19. Найбільше хворих було в таких регіонах:

Найменше хворих було в таких регіонах:

Як змінилася ситуація на Хмельниччині протягом двох тижнів? Обидва показники знизилися: рівень смертності досяг мінімуму від 14 травня, рівень одужання знизився вперше від тієї ж дати. Переглядайте всі дані на інфографіках.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up