У чотирьох містах та районах Хмельниччини можуть посилити карантин

У чотирьох містах та районах Хмельниччини можуть посилити карантин
Ілюстративне фото
  • Обласна влада може посилити обмеження на територіях, де найбільше пацієнтів з коронавірусною інфекцією.

На Хмельниччині частково можуть посилити карантин. Все через постійне виявлення нових випадків захворювання на COVID-19. Йдеться про два райони та два міста обласного значення, а саме:

  • Відео дня
    /li>

Про це вчора, 17 червня, під час онлайн-брифінгу розповіла заступник голови Хмельницької ОДА Оксана Ситницька. За її словами, якщо тенденція збережеться, то до кінця цього тижня розглянуть питання щодо посилення карантину на цих територіях.

Оксана Ситницька розповіла, що нові обмеження можуть стосуватися:

Станом на ранок сьогодні, 18 червня, у Хмельницькій області на COVID-19 хворіють 129 людей. Серед них більшість, а саме 102, припадають на вказані вище чотири міста та райони. Такі дані повідомили у Хмельницькій ОДА.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Larica Larica

    Та що вам той епіцентр дався, став поперек горла. Так сиди дома і нічого не роби, а то ж можна хоч ремонт зробити. Все ж час не потрачений за нізащо
  • Костя

    Ці заходи по посиленню карантину в районах треба було раніше застосовувати ще як тільки послабили карантин , а так получилося ,що разом із послабленням карантину розслабилися і люди . Комусь захотілося пишно провести іменини, родини, хрестини , хтось ще якусь забаву дику влаштував , купа людей поперлося в парк на шашлики .Перевезення в транспорті стало безконтрольним особливо в маршрутках .Епіцентри також всі без контроля. Відкрили міжміські перевезення ,а відповідно привезли заразу з районів. Маса хворих людей приїхало в місто з районів за харчами на дубівський ринок. Відкрили цвинтарі відповідно люди дорвалися до могил родичів і водили туда священиків і ходили один за одним  .Зараз вже процес запущений і зупинити поширення буде важко оскільки є купа контактних осіб . Купа переносників , розповсюджувачів вірусу.
    Тільки жорсткі санкції і штрафи проти людей стабілізують ситуацію по іншому все марно".
  • Liubov Velychko

    Нехай починають закривати з "Епіцентра"

    Inna Inna reply Liubov Velychko

    Liubov Velychko епіцентр не закриють там Герега керує, і вірусу там не має і не було

    Elena Dostavka reply Liubov Velychko

    та шо ж Вам так Гереги бабло покоя не дает.....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево 10:35 Готуємося до Великодня: де купити смачні паски та інші частування для святкового столу 10:20 У Маліївцях відкрили туристичний сезон 2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up