В інфекційній лікарні перебувають 111 хворих на грип та ГРВІ

В інфекційній лікарні перебувають 111 хворих на грип та ГРВІ
Ілюстративне фото
  • Один із пацієнтів перебуває у реанімації.

  • Лише вчора, 30 січня, госпіталізували майже 40 хмельничан.

Протягом минулої доби, 30 січня, до інфекційної лікарні госпіталізували 40 людей. Більшість із них хворі на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції. Про це повідомила головний лікар медичного закладу Оксана Піддубна. Загалом в лікарні перебувають 111 пацієнтів з «сезонними» хворобами. Понад половина хворих на грип мають ускладнення у вигляді пневмонії, а один із госпіталізованих перебуває у реанімації.

Нагадаємо, що 24 загальноосвітні навчальні заклади Хмельницького закриті на карантин. У захворюваність на грип та ГРВІ перевищила епідемічний рівень. Коли карантин завершиться, зараз невідомо. Перелік закладів можна переглянути за посиланням.

Опитування

При перших симптомах захворювання ви...

Відео дня

Читайте також: Як відрізнити грип від ГРВІ (ІНФОГРАФІКА)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Тетяна Федоренко

    Відділення на 150 місць заповнене.Відкрили ще два резервних.Так сказали на швидкій.
  • Ksana Lebid

    швидкого видужання всім!
  • Sergey Sav

    Понавозили зi свят,карпат та польшi
  • Nadezhda Teklyuk

    будьте все здоровы!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up