Топ-5 найбільш популярних хмельничан ВКонтакте

Топ-5 найбільш популярних хмельничан ВКонтакте
Поки йдуть суперечки про те, чи видаляти свої акаунти з російських соціальних мереж, своїм рідним містом у соцмережі ВКонтакте Хмельницький вказали 159 716 користувачів. Журналісти «ВСІМ» дізнавалися секрет популярності у Мережі, проаналізувавши 5 сторінок хмельничан, які мають найбільше шанувальників*.

1. Максим Паюк

Максиму Паюку, який очолює рейтинг популярності по Хмельницькому, лише 16 років. Судячи зі сторінки, головним інтересом юнака у соцмережі є онлайн-ігри, зокрема «Вормікс». Кращим моментам у грі геймер присвятив 63 альбоми зі скріншотами. Від своїх друзів Максим просить «прокачувати реакцію», таким чином підвищуючи його статус у грі.

- ПАРНИИИИИИ КАЧАЙТЕ РЕАКЦИЮ!!!!!!!! ОЧЕНЬ МАЛО КАЧАЮТ РЕАКЦИЮ,ЧТО ТАКОГО СЛОЖНОГО? КАЧНИТЕ РЕАКЦИЮ КАК УКАЗАНО НИЖЕ В ГИФКЕ!
4 000 ДРУЗЕЙ А КАЧАЮТ ВСЕГОЛИШЬ 150!ВСЕ КАЧАЕМ ПАРНИ!

Відео дня

Сторінка: https://vk.com/maxim_payuk_toper_o_o

Друзі: 4 109

Підписники: 35 003

2. Ксюня Чередниченко (Томусяк)

На своїй сторінці у соцмережі Ксюня Чередниченко (Томусяк) розміщує кумедні картинки, корисні поради, рецепти та сімейні фото. У фотоальбомах – фото з малюком.

Причину популярності дівчина пояснює так:

- Напевно, тому що я займаюся SMM, в мене були свої групи, але після народження дитини в мене немає часу займатися ними.

Сторінка: https://vk.com/id44887043

Друзі: 181

Підписники: 23 712

3. Вадим —Всем—Добра ツ 

Про себе користувач вказав небагато – дату народження та логін у Skype.

На стіні лише один запис – «Нажми "Показать полностью" Молодец. А теперь жми лайк. 

У Вадима 77 777 фотографій, з яких половина з котами. У кожному з семи альбомів – лише одне фото, але 10 тисяч разів.

Сторінка: https://vk.com/vadim_burmiy

Друзі: 9 261

Підписники: 18 833

4. Айнура Укриева

На стіні Айнури лише 11 записів, які можуть бачити інші користувачі – новини, жарти. Судячи з одного допису, дівчина вважає, що її сторінку відвідують боти.

- Ну вот, семь тысяч ботов вспомили обо мне за этот месяц, - коментує Айнура Укриева статистику з сімома тисячами унікальних відвідувачів.

У сторінках, які цікаві Айнурі – пабліки з новинами Хмельницького, а також «Красавицы Казахстана», «Телеканал «Дождь» і «Декоративное выпиливание из фанеры».

Сторінка: https://vk.com/id95802052

Друзі: 1 946

Підписники: 17 448

5. Рома Пилипчук

З даних, які Рома Пилипчук повідомляє про себе, зрозуміло, що хлопцю 14 років і він вболівав за Україну на футбольному матчі. Цікавиться тестами – на дату смерті, внутрішнє громадянство, психологічний стан. У вільному доступі користувач залишив лише кілька фото – власні та емблему спортивної фірми, а у збережених фотографіях – кумедні картинки.

- Протягом останніх років я видаляв друзів, з якими не спілкувався тривалий час і в мене було близько 1000 підписників. Після того як в соціальній мережі ''Вконтакте'' появився мій рік народження, я його поставив і через те, що серед свого року був в топ, в списку дівчата з Росії та України почали добавлятись і писати мені. Рік цих дівчат дуже малий. В середньому по 7-10 років. Таким чином вже тривалий час, вони добавляються, накручують мені підписників. Загалом їм я не відповідаю, - розповів Рома Пилипчук.

Сторінка: https://vk.com/ld233

Друзі: 681

Підписники: 12 640

*Рейтинг складено на основі даних ВКонтакте станом на 4 серпня 2014 року серед користувачів, які вказали Хмельницький як своє рідне місто. Ми запропонували всім учасникам рейтингу поділитися секретом популярності, але відповідь отримали тільки від двох.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Титов Антон

    Неужели в Хмельницком больше не о чем писать?
  • Денис

    у вас прям одна новость шокирует больше предыдущей))

    roker reply Денис

    100% жара действует!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:26 На Хмельниччині лікарі залікували до смерті пацієнтку: їх судили 16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up