• Anonymous
    Anonymous
    це піздёш незнаєш не пиши
  • Anonymous
    Anonymous
    за чим Дивилися Рятувальльникики !!!!?????
  • Anonymous
    Anonymous
    я так і не зрозуміла а чому вона потонула
  • Anonymous
    Anonymous
    жаль((
  • Anonymous
    Anonymous
    Якщо такі люди поруч як ти, то і не дивно що таке непросте життя зараз. Маю надію, що все таки це провокація з твоєї сторони, хоча думай що пишеш і говориш, бо від пустоти серця говорять уста. Думаю, якби на її місці була близька тобі людина, то мабуть трохи інакше реагував.
  • Anonymous
    Anonymous
    УРА НАКОНЕЦ ТО!
  • Anonymous
    Anonymous
    Звісно ж батьки винні. От будеш тікати з дому і не слухатимешся батьків сама закінчиш як та твоя подруга.
  • Anonymous
    Anonymous
    це взагалі не я писала!!!
  • Anonymous
    Anonymous
    Що ви цим хочете сказати .. тож вам сказали що коли її витягли хвилин 20 вона під берегом в воді лежала!
  • Anonymous
    Anonymous
    да половина тих пятисот плавати не вміла,так би замість однієї жертви було би дві,якщо не більше!
  • Anonymous
    Anonymous
    шоб ти знала,батьки не знали шо вона була на пляжу,у крайньому разі мама її подружки казала,шо вона їх туди не пускала. дівчина купалась в шортах,явно батьки нічого не знали. в 13 років я теж тікала на пляж,так що батьки тут не винні.
  • Anonymous
    Anonymous
    а нашо ви видалили мій комент? лезбіянка - це шо образливо?
  • Anonymous
    Anonymous
    Вот вам последняя .. З настанням купального сезону значно збільшилась кількість загиблих людей на водних об’єктах. Так, внаслідок порушення правил поведінки під час відпочинку на воді з початку року в області загинуло 9 осіб. Лише за останні 10 днів в області на водних об’єктах виявлено 16 загиблих (з них 3 дітей). Більшість випадків загибелі людей реєструється на водоймах області необладнаних для купання (кар’єри, річки та ставки) з відсутніми рятувальними постами та при порушенні правил поведінки на воді (купання в нетверезому стані, неналежний нагляд за дітьми шкільного та дошкільного віку, невміння користуватися плавзасобами).
  • Anonymous
    Anonymous
    Мне не очень жалко если чесно. Потому что статистика меня смущает, я каждый день имею дело с оперативными сводками, и катаюсь по подобным инцедентам тоже регулярно. Сколько не обьясняй людям, сколько не профилактируй, сколько роликов по радио не крути, все равно всем по колено, и мысль что так будет с каким-то идиотом но не сомной, присутствует у каждого долбанутого ныряльщика
  • Anonymous
    Anonymous
    ДЛЯ ГАЛОЧКИ ВЫ ТАМ СИДЕЛИ И ЕЩЕ ОКОЛО ПЯТИСТА ПОКА ОНА ТОНУЛА! И говорили почему ее никто не спасает?!?!?!?!?!!!!!! не исключено что уже есть немерено видео на ютубе где все именно так и происходило
  • Anonymous
    Anonymous
    ёмоё, да спасатели там и так есть, а вот следить за всеми два человека не успевают. Потому что одни дурачатся, другие бухают и холодненьким пивком заправляются дабы охладится....... ДА СКОЛЬКО ВСЕМ ПОВТОРЯТЬ!!!!! ПОКА КАЖДЫЙ НЕ БУДЕТ ДУМАТЬ О ПОСЛЕДСТВИЯХ ДО ТЕХ И ПОР БУДУТ ВСПЛЫВАТЬ ТРУПЫ
  • Anonymous
    Anonymous
    Я б ніколи їй не дала 13 років. Мінімум 18, а то й 20. А взагалі на шо ті радаки дивляться? Нашо вони пускають їх на ті пляжі. Я вважаю, шо то тільки батьки винні і більше ніхто.
  • Anonymous
    Anonymous
    Та хватить їй освідчуватись тут в коханні. Ви школота собі скоро все повідбиваєте і мозги потопите в горілці.
  • Anonymous
    Anonymous
    Як можна ось так відноситись, коли в людей біда??Дівчина втонулаа!!невже в тебе немає серця, що дівчинки нема і все? Вона для когось була дорогою, а ти пишеш:"чуеш, ти шо лезбіянка?"??Хіба можна так писати?? В тебе просто розуму 0, щоб таке писати, ти спочатку навчись писати, а потім коментуй!! Це вже зовсім, щоб написати таке!! Ти людина неадекватна, я навіть дівчину не знала, але у мене сльози на очах, мені її дуже жаль!!!
  • Anonymous
    Anonymous
    Ты спишь, а мы живем, Ты жди и мы придем…
  • Anonymous
    Anonymous
    Наталю ти взагалі задумувалась про те коли ти пишеш такі речі - то за такий вислів твоїх емоцій зможуть притягнути до кримінального покарання ... А ще раджу сходити у Церковь бо утебе реально мозок відсутній
  • Anonymous
    Anonymous
    Вас є хоть краплина совісті? Шо ви пишите ? Це мала дитина в якої все життя було попереду ,а ви пишете шо "если бы нормально купались етого бы не случилось,а так ныряли с пристани,и на 100% уверен что без пива а то и покрепче не обойшлось.Случилось то что должно было случится. " це маразм тупої людини!!! Треба думати своєю головою шо писати! Ти та мне був і їм ні пива ні горілки не наливав..то не потрібно тут якусь фігню писати.! Треба думати своїми мозгами!
  • Anonymous
    Anonymous
    для Гагага, а так відразу і не скажеш
  • Anonymous
    Anonymous
    рот закрий , якшо тобі не жалко Ілони то твоя дорога сам(а)знаэш де ...
  • Anonymous
    Anonymous
    я не друже я вобщето девушка дебіл
  • Anonymous
    Anonymous
    Насправді, дівчина рятувала брата, котрий почав тонути. Брат живий, а дівчина загинула. ЗМІ, як завжди, "знають" усю правду.
  • Anonymous
    Anonymous
    Ми з тобою! Ти знами!
  • Anonymous
    Anonymous
    любим, помним, скорбим. Без тебя нам будет очень трудно жить. Прощай.
  • Anonymous
    Anonymous
    Я звісно там не був, але перечитуючи коментарі. Якщо дівчинку витягли після 15 хв з води, то про порятунок речі йти не може, оскільки "клінічна смерть" наступає за 3-4 хв, і кожен рятувальник знає це!!! Навіть якби вдалось запустити синусові ритми( серце биття) мозок вже помер! і нажаль це булаб вже не людина. Вот соме тому її вже просто не витягували з води, тай ще аспект страху в рятувальників і людей. Тай не перевертали її щоб менше людей дивилось в обличчя померлої. Навчаюсь на Лікара тому оперую точними данними!
  • Anonymous
    Anonymous
    Всем похуй деточка хоть с горшка хоть с верша всем похуй
  • Anonymous
    Anonymous
    Ілон,я пам*ятаю тебе ще з горшочка:)))Мені було приємно гратися з тобою в садику та гуляти в школі....я досі не можу повірити що більше ніхто не буде люпцювати Влада в музичні.....Господь забрав тебе ,бо ти найкраща...ти не така як всі..ти особлива.....!!!! Моє серце невірить що тебе немає з нами,а мозок розуміє цю гірку правду...Ось так рано але вжсе ж погасла твоя "свічка життя" Ти навіки у наших серцях!
  • Anonymous
    Anonymous
    Ілон,я пам*ятаю тебе ще з горшочка:)))Мені було приємно гратися з тобою в садику та гуляти в школі....я досі не можу повірити що більше ніхто не буде люпцювати Влада в музичні.....Господь забрав тебе ,бо ти найкраща...ти не така як всі..ти особлива.....!!!! Моє серце невірить що тебе немає з нами,а мозок розуміє цю гірку правду...Ось так рано але вжсе ж погасла твоя "свічка життя" Ти навіки у наших серцях!
  • Anonymous
    Anonymous
    вона поплила дуже далеко,і пішла на дно....її шукали 2 години..
  • Anonymous
    Anonymous
  • Anonymous
    Anonymous
    Ілоночка ти назавжди в наших серцях(((((
  • Anonymous
    Anonymous
    якого чорта ти, Катю, яка це все бачила нічого не зробила? треба було чекати когось і зараз смайлики в кінці повідомлення ставити? я в шоці
  • Anonymous
    Anonymous
    не знаю чи вона лезбіянка, а ти необтесаний бовдур. інколи вмикай мозок і думай, друже
  • Anonymous
    Anonymous
    Ілоночка,ти назавжди в наших серцях!!!Лапочка ми тебе дуже любимо,чому Бог забрав імено тебе нікому з нас невідому..напевно так була записана твоя доля Богом..Наш мозок невіре шо тебе нема,а серце розуміє що тебе нема.....Ілоночка,вибач нас якщо шось нетак було...Земля тобі пухом!!
  • Anonymous
    Anonymous
    если бы нормально купались етого бы не случилось,а так ныряли с пристани,и на 100% уверен что без пива а то и покрепче не обойшлось.Случилось то что должно было случится.
  • Anonymous
    Anonymous
    ми вчора з друзями були на пляжі і бачили як "швидко" її намагалися врятувати) люди які плавали поруч коли дівчина топилася, не реагували на це)
  • Anonymous
    Anonymous
    так і є)
  • Anonymous
    Anonymous
    Ілона я тебе дуже люблю(
  • Anonymous
    Anonymous
    Я більш ніж впевнена, що ті рятувальники там для галочки сидять. Щоб то такий маленький пляж і серед білого дня не допомогти людині - це сором на всю Україну. Шок.
  • Anonymous
    Anonymous
    Стільки людей туди ходить, може скидатись на рятувальників ? Просто жах ((((
  • Anonymous
    Anonymous
    Ілона ми тебе любимо(
  • Anonymous
    Anonymous
    Боже, це жах. Як так що ніхто нічого не бачив?????це ж пляж. куча людей, всі у воді!!! Чому ніхто не врятував. не подзвонили в швидккку????