Якщо такі люди поруч як ти, то і не дивно що таке непросте життя зараз. Маю надію, що все таки це провокація з твоєї сторони, хоча думай що пишеш і говориш, бо від пустоти серця говорять уста. Думаю, якби на її місці була близька тобі людина, то мабуть трохи інакше реагував.
Anonymous
УРА НАКОНЕЦ ТО!
Anonymous
Звісно ж батьки винні. От будеш тікати з дому і не слухатимешся батьків сама закінчиш як та твоя подруга.
Anonymous
це взагалі не я писала!!!
Anonymous
Що ви цим хочете сказати .. тож вам сказали що коли її витягли хвилин 20 вона під берегом в воді лежала!
Anonymous
да половина тих пятисот плавати не вміла,так би замість однієї жертви було би дві,якщо не більше!
Anonymous
шоб ти знала,батьки не знали шо вона була на пляжу,у крайньому разі мама її подружки казала,шо вона їх туди не пускала.
дівчина купалась в шортах,явно батьки нічого не знали.
в 13 років я теж тікала на пляж,так що батьки тут не винні.
Anonymous
а нашо ви видалили мій комент? лезбіянка - це шо образливо?
Anonymous
Вот вам последняя .. З настанням купального сезону значно збільшилась кількість загиблих людей на водних об’єктах. Так, внаслідок порушення правил поведінки під час відпочинку на воді з початку року в області загинуло 9 осіб. Лише за останні 10 днів в області на водних об’єктах виявлено 16 загиблих (з них 3 дітей).
Більшість випадків загибелі людей реєструється на водоймах області необладнаних для купання (кар’єри, річки та ставки) з відсутніми рятувальними постами та при порушенні правил поведінки на воді (купання в нетверезому стані, неналежний нагляд за дітьми шкільного та дошкільного віку, невміння користуватися плавзасобами).
Anonymous
Мне не очень жалко если чесно. Потому что статистика меня смущает, я каждый день имею дело с оперативными сводками, и катаюсь по подобным инцедентам тоже регулярно. Сколько не обьясняй людям, сколько не профилактируй, сколько роликов по радио не крути, все равно всем по колено, и мысль что так будет с каким-то идиотом но не сомной, присутствует у каждого долбанутого ныряльщика
Anonymous
ДЛЯ ГАЛОЧКИ ВЫ ТАМ СИДЕЛИ И ЕЩЕ ОКОЛО ПЯТИСТА ПОКА ОНА ТОНУЛА! И говорили почему ее никто не спасает?!?!?!?!?!!!!!! не исключено что уже есть немерено видео на ютубе где все именно так и происходило
Anonymous
ёмоё, да спасатели там и так есть, а вот следить за всеми два человека не успевают. Потому что одни дурачатся, другие бухают и холодненьким пивком заправляются дабы охладится....... ДА СКОЛЬКО ВСЕМ ПОВТОРЯТЬ!!!!! ПОКА КАЖДЫЙ НЕ БУДЕТ ДУМАТЬ О ПОСЛЕДСТВИЯХ ДО ТЕХ И ПОР БУДУТ ВСПЛЫВАТЬ ТРУПЫ
Anonymous
Я б ніколи їй не дала 13 років. Мінімум 18, а то й 20. А взагалі на шо ті радаки дивляться? Нашо вони пускають їх на ті пляжі. Я вважаю, шо то тільки батьки винні і більше ніхто.
Anonymous
Та хватить їй освідчуватись тут в коханні. Ви школота собі скоро все повідбиваєте і мозги потопите в горілці.
Anonymous
Як можна ось так відноситись, коли в людей біда??Дівчина втонулаа!!невже в тебе немає серця, що дівчинки нема і все? Вона для когось була дорогою, а ти пишеш:"чуеш, ти шо лезбіянка?"??Хіба можна так писати?? В тебе просто розуму 0, щоб таке писати, ти спочатку навчись писати, а потім коментуй!! Це вже зовсім, щоб написати таке!! Ти людина неадекватна, я навіть дівчину не знала, але у мене сльози на очах, мені її дуже жаль!!!
Anonymous
Ты спишь, а мы живем,
Ты жди и мы придем…
Anonymous
Наталю ти взагалі задумувалась про те коли ти пишеш такі речі - то за такий вислів твоїх емоцій зможуть притягнути до кримінального покарання ...
А ще раджу сходити у Церковь бо утебе реально мозок відсутній
Anonymous
Вас є хоть краплина совісті? Шо ви пишите ? Це мала дитина в якої все життя було попереду ,а ви пишете шо "если бы нормально купались етого бы не случилось,а так ныряли с пристани,и на 100% уверен что без пива а то и покрепче не обойшлось.Случилось то что должно было случится. " це маразм тупої людини!!! Треба думати своєю головою шо писати! Ти та мне був і їм ні пива ні горілки не наливав..то не потрібно тут якусь фігню писати.! Треба думати своїми мозгами!
Anonymous
для Гагага, а так відразу і не скажеш
Anonymous
рот закрий , якшо тобі не жалко Ілони то твоя дорога сам(а)знаэш де ...
Anonymous
я не друже я вобщето девушка дебіл
Anonymous
Насправді, дівчина рятувала брата, котрий почав тонути. Брат живий, а дівчина загинула. ЗМІ, як завжди, "знають" усю правду.
Anonymous
Ми з тобою! Ти знами!
Anonymous
любим, помним, скорбим. Без тебя нам будет очень трудно жить. Прощай.
Anonymous
Я звісно там не був, але перечитуючи коментарі. Якщо дівчинку витягли після 15 хв з води, то про порятунок речі йти не може, оскільки "клінічна смерть" наступає за 3-4 хв, і кожен рятувальник знає це!!! Навіть якби вдалось запустити синусові ритми( серце биття) мозок вже помер! і нажаль це булаб вже не людина.
Вот соме тому її вже просто не витягували з води, тай ще аспект страху в рятувальників і людей. Тай не перевертали її щоб менше людей дивилось в обличчя померлої.
Навчаюсь на Лікара тому оперую точними данними!
Anonymous
Всем похуй деточка хоть с горшка хоть с верша всем похуй
Anonymous
Ілон,я пам*ятаю тебе ще з горшочка:)))Мені було приємно гратися з тобою в садику та гуляти в школі....я досі не можу повірити що більше ніхто не буде люпцювати Влада в музичні.....Господь забрав тебе ,бо ти найкраща...ти не така як всі..ти особлива.....!!!!
Моє серце невірить що тебе немає з нами,а мозок розуміє цю гірку правду...Ось так рано але вжсе ж погасла твоя "свічка життя"
Ти навіки у наших серцях!
Anonymous
Ілон,я пам*ятаю тебе ще з горшочка:)))Мені було приємно гратися з тобою в садику та гуляти в школі....я досі не можу повірити що більше ніхто не буде люпцювати Влада в музичні.....Господь забрав тебе ,бо ти найкраща...ти не така як всі..ти особлива.....!!!!
Моє серце невірить що тебе немає з нами,а мозок розуміє цю гірку правду...Ось так рано але вжсе ж погасла твоя "свічка життя"
Anonymous
вона поплила дуже далеко,і пішла на дно....її шукали 2 години..
Anonymous
Anonymous
Ілоночка ти назавжди в наших серцях(((((
Anonymous
якого чорта ти, Катю, яка це все бачила нічого не зробила? треба було чекати когось і зараз смайлики в кінці повідомлення ставити? я в шоці
Anonymous
не знаю чи вона лезбіянка, а ти необтесаний бовдур. інколи вмикай мозок і думай, друже
Anonymous
Ілоночка,ти назавжди в наших серцях!!!Лапочка ми тебе дуже любимо,чому Бог забрав імено тебе нікому з нас невідому..напевно так була записана твоя доля Богом..Наш мозок невіре шо тебе нема,а серце розуміє що тебе нема.....Ілоночка,вибач нас якщо шось нетак було...Земля тобі пухом!!
Anonymous
если бы нормально купались етого бы не случилось,а так ныряли с пристани,и на 100% уверен что без пива а то и покрепче не обойшлось.Случилось то что должно было случится.
Anonymous
ми вчора з друзями були на пляжі і бачили як "швидко" її намагалися врятувати) люди які плавали поруч коли дівчина топилася, не реагували на це)
Anonymous
так і є)
Anonymous
Ілона я тебе дуже люблю(
Anonymous
Я більш ніж впевнена, що ті рятувальники там для галочки сидять. Щоб то такий маленький пляж і серед білого дня не допомогти людині - це сором на всю Україну. Шок.
Anonymous
Стільки людей туди ходить, може скидатись на рятувальників ? Просто жах ((((
Anonymous
Ілона ми тебе любимо(
Anonymous
Боже, це жах. Як так що ніхто нічого не бачив?????це ж пляж. куча людей, всі у воді!!! Чому ніхто не врятував. не подзвонили в швидккку????