Що залишили хмельничани у Дендропарку після травневих вихідних

Що залишили хмельничани у Дендропарку після травневих вихідних
У зелені зони хмельничани вибираються великими компаніями та цілими родинами. Наслідки такого відпочинку вже видно неозброєним оком. Після себе відпочивальники залишають купи сміття.

Для того, щоб знайти місце у Дендропарку у травневі вихідні, потрібно трохи находитися. Людей на природі і справді було багато.  Журналісти «ВСІМ» прийшли у парк в неділю, 11 травня, аби переконатися у тому, що численні суботники та масові прибирання міста не пройшли даремно. Втім, те, що ми побачили, нас неприємно вразило. Люди за собою сміття не поприбирали.  

Сміттєві баки, що стоять перед входом у зелену зону, були порожніми, але біля них було брудно.   

Побачили також пакети зі сміттям, які люди, мабуть, не донесли до сміттєвих баків. 

Відео дня

Відпочиваючі порушували  правила пожежної безпеки у лісі, що несе загрозу навколишньому середовищу. Пластмасові пляшки та пакетики люди спалювали у вогнищі. 

Коментарі (11)
  • Анонім

    Нормально. Тож попіл з собою не забереш. Все чудово!
  • PAL

    Ховайтесь звери, терпи природа. Хмельницкая свинья пришла насрать, в хорошую погоду. Загадить все вокруг она сумела, так проклянем, друзья, их смело.

    Анонім reply PAL

    от мені цікаво, чи хтось із тих, хто так кричить тут за порядок і обвинувачує у свинстві - сам прибирав хоча б раз за собою?

    Чи підняв кимось невлучно викиннуту бутилку в урну? Чи вийшов на суботник? Ляси точити і бити пальцями по клавіатурі  - може кожен. Беріться до діла самі.Фраза "Європа починається з тебе" звучить чи не щодня. Але це лише красиві слова...(((

    Анонім reply Анонім

    Хлопче прибираємо постійно за собою , і навіть після людо-свиней що були до нас .  Так що не потрібно тут роповідати .

    PAL reply Анонім

    Слышишь ты, анонимст, сотни простых людей убирают после себя и после таких, как ты, засранцев, которые не верят в то, что людям не наплевать, когда вокруг все загажено. Видно ты один из этих свиней, которые визжат и гадят даже там, где уже загажено.
  • Evgen Grabovsky

    От уже ті олігархи з депутатами розпоясались... На гадили, на смітили і добропорядний люд в Європу не пускають. Ох не за тих ми проголосували, не за тих... Коли ми уже отак заснемо, а на наступний день прокинемось європейцями?

    Анонім reply Evgen Grabovsky

    Олігархи і депутати в Дендропарк точно не ходять. А деяка молодь, після декількох келихів показує своє справжнє обличчя бидла. І якщо пройтись по Дендропарку після вихідних, висновок напрошується сам, рівень бидла нажаль не низький. Європа починається з тебе

    Анонім reply Evgen Grabovsky

    свині
  • Анонім

    бидло , немає слів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up