Де й коли в Хмельницькому можна потрапити “на прийом” до святого Миколая

Де й коли в Хмельницькому можна потрапити “на прийом” до святого Миколая
Фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Подарунки під подушкою від святого Миколая не закінчаться, якщо знати де й коли запрацює його резиденція.
  • Зовсім скоро чарівний дідусь приділить увагу кожному, хто завітає до нього в гості.

На Проскурівській вирує свято. Головна ялинка Хмельницькому зайняла почесне місце ще 1 грудня. Разом із тим розпочав свою роботу і святковий ярмарок. Відчуття казки не залишає тут ні на хвилину. Адже яскрава ілюмінація та новорічна атмосфера дарує відчуття вічного свята.

Окрім цього, у Хмельницькому вже сьогодні, 20 грудня, запрацює резиденція святого Миколая. Дідусь сидітиме у своїй гостині та чекатиме на знайомство із малечею. Ба більше: кожен малюк отримає від старенького подарунок. Про це йдеться на сайті Хмельницької міської ради.

Свої двері гостина святого Миколая відкриє о 17 годині. На діток тут чекатимуть щодня до 9 січня 2020 року, крім 31 грудня, 6 і 7 січня. Працюватиме резиденція з 17 до 19 години.

Відео дня

Читайте також: Де розважитися в Хмельницькому: ТОП-5 заходів вихідного дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Sidorcuk Masa

    Всем детям, всем детям, всем детям на работах подарки раздали а  детям базарников подарков нет. Они чем хуже? У всех дети, а у них не дети?? Депутаты от каждого базара за подушный налог заработали от миллиона грн в год. Что так жалко кило канфет розздать??? За 150-200 грн?? А налоговая перекрутила проплат в банке , а подарка за 100 грн жалко?? А пенсионный, и на Герцена и на володимирской и на камянецкой , и ещё в трьох местах офисы понаделывали, кормятся, премии получают за счёт базарников, а ни стажа не написали ни подарка недали,на новый год детям базарников , как так?? За год с каждого базарника по 1500 долларов получили прооплат в пенсионый на страховой стаж, за тридцать лет за каждый год 30 000 доларов. С каждого базарникам. Фона, приватного пидприемця.  А стажа незаписали в трудовую книжку. Аа подарка за 100 грн детям базарников на новый год не дали, ниразу ,не дали??
  • Людина

    В них як завжди подарунків не вистачає!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up