Відома хмельничанка стала учасницею нового сезону "Танців з зірками"

Відома хмельничанка стала учасницею нового сезону "Танців з зірками"
1News
  • Уже скоро стартує новий сезон улюблене танцювальне шоу українців.
  • На головний паркет країни цього разу вийде знаменита уродженка Хмельниччини Надія Мейхер.

Вже цієї осені на телеканалі 1+1 стартує четвертий сезон проєкту "Танці з зірками". Відомо, що суддівське крісло зайняла артистка балету Катерина Кухар, хореограф Влад Яма та легенда української хореографії Григорій Чапкіс. 

Ймовірно, що у зв’язку з пандемією коронавірусу шоу відбудуться в дещо незвичному форматі. Але наразі організатори не повідомила як саме. А ось імена учасників уже відомі.

Цього разу на паркет вийде і відома уродженка Хмельниччини, екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер.

Відео дня

"Зірка має всі шанси довести суддям та глядачам, що танцювати вона вміє, адже в студентські роки активно займалася танцями та дотепер підтримує форму, відвідуючи тренування для балерин. Артистка записала відеозвернення, в якому продекламувала вірш про танці, поставши у розкішних і пікантних образах", - пише 24tv.

Надія Мейхер – солістка колективу першого складу гурту "ВІА Гра". У 2006 році вона покинула гурт та почала працювати на українському телеканалі "СТБ" в щотижневій програмі "Неймовірні історії кохання". У 2009 році Надія вчергове стає учасницею гурту, а вже у 2011 році назавжди покидає колектив. Наразі артистка виховує двох дітей та приділяє увагу сольній кар’єрі та власному бренду одягу Meiher by Meiher.

Боротися за перемогу на проєкті Надія Мейхер буде з багаторазовим чемпіоном міжнародних танцювальних турнірів Кирилом Васюком.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Партнером Надії Мейхер (@nadyameiher) у новому сезоні стане Кирило Васюк (@kyryll_v) – чемпіон Європи WDC в категорії професіонали по латиноамериканському шоу, неодноразовий переможець та призер багатьох міжнародних турнірів. Для нього це перша участь в #танціззірками 🕺🏻 Надія Мейхер поділилася, які якості Кирила їй найбільше імпонують: «Я за своєю натурою – лідер у стосунках, чи то робота чи особисте життя. Тому для мене було дуже важливо знайти такого партнера, за яким би я пішла. Професійні якості, майстерність танцівника я навіть не обговорюю, адже вони притаманні абсолютно кожному, хто бере участь в цьому шоу. Мені імпонує, що Кирило вміє швидко ухвалювати рішення, впевнений в тому, що робить, у нього сильна чоловіча енергетика, і разом з тим, він дуже чуттєвий. Завдяки таким якостям я готова йти за ним і впевнена, що зможу щиро полюбити бальні танці. Раніше мені здавалося, що в них немає місця почуттям, тільки техніка, завчені емоції, але завдяки Кирилу, я знаю, що ми зможемо зробити бальні танці чимось більшим, ніж просто спорт».

Публикация от Танці з зірками на 1+1 (@tanci1plus1) 23 Июл 2020 в 10:18 PDT

Також учасники шоу "Танці з зірками" стануть Олег Винник, екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос, актори Тарас Цимбалюк та Дар’я Петрожицька, фронтвумен українського популярного гурту The Hardkiss Юлія Саніна, солістка популярного українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська, популярний білоруський телеведучий в Україні Дмиро Танкович, українська реп-виконавиця Alyona Alyona, екс-учасник гурту "Время и Стекло" Олексій Завгородній, лідер гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" Сергій Танчинець та український футболіст Сергій Мельник.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дід Панас

    Глянемо, як бабця опозориться.

    вася пупкин reply Дід Панас

    Та ще начебто не бабця, 38 тільки :)  Діду, Мейхер залиш мені. Собі візьми Аду Роговцеву, тобі по рокам вона більше личить :)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up