Білі кофти 2022: завжди на піку популярності (новини компаній)

Білі кофти 2022: завжди на піку популярності (новини компаній)

Мабуть, важко знайти універсальніший предмет гардероба, ніж біла кофта. Адже жінка будь-якого віку виглядає у ній романтично й ніжно.

Модна біла кофта Solmar стане безпрограшним варіантом, що легко поєднується з іншими речами.

Актуальні моделі й фасони

Стримані моделі без зайвих декоративних елементів будуть доречними у будь-якій ситуації:

  • в театрі;
  • в офісі;
  • в подорожі.

Головне, підібрати гармонійний низ і розставити акценти за допомогою стильних аксесуарів.

V-подібний виріз сфокусує увагу на грудях, але й надасть об'єму плечам. Цікавим експериментом стане модель з комірцем, що має круглі або загострені краї. Вона стане чудовою базою для ділового костюма.

Фасон на одне плече підкреслить жіночність і романтичність. І тут додаткова відкритість не створює вульгарний ефект, а лише додає загадковості в образ.

В'язана кофта захистить від прохолоди й додасть образу додаткову беззахисність, тут матимуть чудовий вигляд будь-які візерунки:

  • ажур;
  • ромби;
  • косички.

Актуальний тренд цього року – фасон оверсайз, що гармонує із будь-якою фігурою. Однак важливо, щоб фактура такої моделі була м'якою і дозволяла їй бути вільною на тілі.

Відмінно виглядають моделі спортивного типу:

  • лонгсліви;
  • худі;
  • моделі на блискавці.

Крім того, білий колір освіжає і робить фігуру легшою.

Шанувальники багатошаровості оцінять кофти на ґудзиках, одягненими на футболку чи топ. Такий комплект зручний за мінливої ​​погоди, він допоможе легко відрегулювати особистий комфорт.

Куди одягнути й з чим носити

Така річ стане чудовою основою для ділового стилю. У цьому випадку потрібен лаконічний фасон, і підбирати під нього слід штани зі стрілками будь-якого крою.

Для неофіційної зустрічі буде доречною біла річ вільного фасону й спідниця максі. Також сюди підійдуть легінси пастельних відтінків. У поєднанні зі сліпонами чи мокасинами ваш образ буде розслабленим, а стан – комфортним.

Аксесуари контрастних кольорів внесуть яскраві акценти й збалансують гармонійність ансамблю. Наприклад, яскравий необ'ємний шарф стане гарним доповненням до довгої в'язаної моделі.

У пошуку цієї унікальної речі, загляньте на сайт solmar.com.ua. Тут є запропоновані білі кофти із якісних матеріалів, що зможуть стати вашими фаворитами надовго.

keyboard_arrow_up