Найкращі жіночі Smart Watch середньої цінової категорії (новини компаній)

Смарт годинники – не просто прикраса для рук. Насамперед це персональний помічник, який полегшує життя власника й мотивує його вести активний спосіб життя.

Smart Watch можна порівняти зі смартфоном. Але ці прилади більш компактні й мають певні особливості. Ви хочете знайти якісну модель для дівчини чи жінки? Вибираєте серед середньої цінової категорії? Тоді зверніть увагу на моделі, яким віддають перевагу покупці інтернет-магазину «Алло».

Amazfit Flamingo Pink GTS 2 mini

Виріб можна охарактеризувати як супернадійний, суперкомпактний та суперлегкий. Це робить його максимально комфортним у використанні.

Завдяки товщині корпусу в 8,95 мм і вазі в 19,5 г годинник майже не помітний на зап’ясті. На його екран нанесене захисне 2,5D скло. Гідроізоляція корпусу виконана за стандартом 5 АТМ. Отже, виріб можна використовувати навіть за високого рівню активності.

AMOLED дисплей Smart Watch розміром 1,55 дюймів має яскравість  450 ніт і колірне охоплення NTSC 100 %. Сприйняття інформації користувачем буде максимально комфортним незалежно від ступеню освітлення.

Amazfit Flamingo Pink має більше 50 циферблатів на вибір. Його можна легко зробити унікальним, встановивши на дисплеї будь-яке зображення з інтернету або власноруч зроблене фото.

На що здатен прилад

Flamingo Pink Amazfit допоможе власниці визначити самопочуття. Протягом дня він буде стежити за рівнем кисню в крові та стресу, навантаженням на організм, моніторити роботу серця. Годинник проконтролює нічний відпочинок, жіночий цикл, активність (доступ до більше 70 варіантів) і прогрес під час тренувань на вулиці та у приміщенні.

Ємна батарея й оптимізоване енергоспоживання дозволяють годиннику працювати на одному заряді до тижня за умови активації всіх функцій. При стандартному наборі прилад можна не заряджати до двох тижнів, а в базовому режимі – до 21 дня.

Amazfit Pink Bip 3 Pro

Головним акцентом стильного дизайну девайса є екран розміром 1,69 дюймів. Його власниця може вибрати будь-який із 50 запропонованих розробников циферблатів. Якщо жоден з них не відповідає її стилю, є можливість встановити фото з власного архіву.

Прилад може обходитись без підзарядки до 14 днів. Але якщо всі функції будуть задіяні максимально, цей термін скоротиться до одного тижня. За скромних розмірів акумулятор є дійсно витривалим.

Водонепроникність розумного годинника становить 5 АТМ. Це означає, що з ним можна занурюватись у басейни й відкриті водойми. А от гарячі струмені води в душі, прийняття ванни, дайвінг протипоказані.  

Девайс має доступ до більш ніж 60 варіантів активності. Купуючи смарт годинники в Алло, жінки додатково отримують тренера, який буде поруч вдень і вночі. Функція Target Pace дозволить поставити собі цілі й досягати їх під невпинним контролем. При цьому, розумний годинник контролюватиме й стан здоров’я жінки, якість сну, попереджатиме про стрес.

Гаджет версії Pro отримує інформацію з 4-х супутників. Це дозволяє легко будувати маршрути подорожей, пробіжок, орієнтуватись на місцевості, прогнозувати час. Він може керувати викликами, відстежувати сповіщення, програвати музику, надавати звіт про погоду тощо.

keyboard_arrow_up