Арсен Мірзоян їде у Хмельницький: «Аншлаги і стадіони - оце показник. І у нас поки з цим все добре»

Арсен Мірзоян їде у Хмельницький: «Аншлаги і стадіони - оце показник. І у нас поки з цим все добре»
Всі концерти артиста проходять успішно. Їх відвідують не лише молоді дівчата, як більшість вважає, а й люди різного віку. Воно й не дивно, адже концерти співака є драйвовими, веселими та, звісно ж, щирими. Тому його музика буде до душі будь-кому.На передодні концерту журналісти «ВСІМ» поспілкувалися з Арсеном Мірзояном. Що з того вийшло, читайте далі.

Арсена Мірзояна називають сталевим голосом України, після участі в проекті «Голос країни» у 2011 році, він ще й отримав репутацію «бунтаря» і його популярність з кожним роком зростає. А до цього проекту були цікаві виступи у рок-гуртах на фестивалях, вдалі ігри в КВН та участь у інших гумористичних програмах. Спортивно підтягнутий, музично обдарований, зі своїми поглядами на життя чоловік завжди має що сказати та чим зацікавити слухача. На пропозиції виступити у благодійних заходах у інтернатах чи дитячих будинках, для військових чи для мирного населення сходу Арсен завжди дає позитивні відповіді, адже не може бути осторонь і намагається підтримати тих, хто особливо цього потребує. У доробку співака присутні як ліричні пісні, так і жартівливі. Також невід’ємною частиною творчості Арсена Мірзояна є написання пісень на актуальну і болючу для всіх тему сьогодення - війну на Сході.

У листопаді музикант вирушив у всеукраїнське турне на підтримку свого альбому «Паперовий сніг», який стане вже третім у творчості співака. У нашому місті концерт запланований у театрі Старицького на 2 грудня. Новий альбом включатиме найкращі композиції, які вже встигли полюбитися слухачам. Його синглом є доволі відома композиція «Можеш як». Також на концерті у Хмельницькому на глядачів очікує ще багато музичних сюрпризів від артиста. Про це та інше ми запитали у співака. 

Що краще пишеться гумористичне чи більш серйозне?

Відео дня

- Неважливо. Гумор це не проста штука. А поезія для мене це не просто текст в риму. Зараз інфляція поезії - навіть примітив, в риму вже вважається поезією. І це дуже погано. Поезія має збагачувати мовний запас, розкривати красу мови. Та рейтинги створюють іншу дистриб'юцію і як висновок, маємо те, що маємо. Подивіться топ головних хіт-парадів країни. І це ми ще не про музику, а лише про поезію. Я не хочу, щоб мені було соромно за власну творчість, а тому до поезії ставлюся дуже серйозно і самокритично. Врешті статуетки або очолення топів - не досягнення. Аншлаги і стадіони - оце показник. І у нас поки з цим все добре.

У Вашому репертуарі є пісня «Край землі» про війну в країні. Розкажіть про її створення.

- У мене в репертуарі не одна пісня про подїї на Сході. І створені вони від побаченного там. Приблизно півсотні імпровізованних концертів, як для військових так і для мирного населення сходу. Враховуючи тур "підтримай своїх" і гуманітарні виїзди зі Степановичем (Юрій Тира) "народний тил". І пісні, які написані, там не легкі для виконання. Тематика.. Самі розумієте, я не дуже люблю їх виконувати. Пісню треба прожити на сцені, а не просто виконати. Думаю, світ побачить платівку присвячену тим подіям.

На якому концерті побували останнім часом?

- «30 second to mars». Дуже сподобалося. На подібних концертах, у який бік не подивишся, всюди щось відбувається. Я абсолютно про все: інсталяція, організація. Як, на чому і які працюють музиканти, що буде робити з цією публікою артист?

Яку музику полюбляєте слухати?

- Якісну (сміється- прим. автора). Творчість спонтанна - це мистецтво. Творчість на замовлення - це реклама. Я люблю мистецтво. І, вибачте, попсу, і її невихованих, культурно, скоморохів не розумію.

Плануєте створити якісь нові дуетні композиції найближчим часом? Якщо так, то з ким саме?

- Ніколи не знаєш як і коли це станеться. Але нещодавно з Валерієм Харчишиним коротили трохи час і дістали висновків: а чого б нам не написати спільний трек? Маю надію, що заінтригував (сміється - прим.автора).

Ваше ставлення  до скандалів, особливо тих, коли задля піару виставляють на показ подробиці особистого життя?

- Я не вважаю, що це "на показ", якщо це правда і вона з'являється в якомусь одному порядному виданні. Тебе ж не питають, чи хочеш ти бути публічним, чи не хочеш.  А коли це "жовтуха" з її заголовками- абсурдними, безкультурними, а головне безповажними, в погоні за сенсацією, тоді я проти. А потім брудні заголовки... я проти і я знаю про що говорю, на наші з Тонею персони вистачило таких випадків. А є артисти які мовчать про своє особисте і не просто мовчать, а приховують. Оце брехня - брехунів і спекулянтів не люблю.

Навесні у Палаці «Україна» відбулася прем'єра української версії мюзиклу «Нотр-Дам де Парі».  Готуючись до ролі Квазімодо, Ви перечитували «Собор Паризької Богоматері» чи раніше дивилися постановки?

- Ні. Мені ж не треба вживатися в роль. Це не вистава, це виконання творів у супроводі оркестру, не більше. Щоб зрозуміти про що йдеться мені достатньо тексту пісень і стислого переказу. Вісім творів французькою далися не легко і працювати з оркестром, для людини без музичної освіти, теж важко.

Можливо, незабаром ми побачимо ще Вас у кіно?

- Перше питання - в якому? Ми не виховали навіть потребу в кіно. Якщо Ви хочете, мене переконати, що українське кіно існує - не вийде. В нас немає школи, про акторів я мовчу і себе не пропоную. Розумієте, справжній кінематограф по бюджетам, посідає друге місце після космонавтики. Останнім часом я бачив лише один гідний тізер - роботи Олександра Денисенка "Солодка Даруся".

Арсене, чого очікувати глядачам від Вашої концертної програми 2 грудня у Хмельницькому?

- Гарної, якісної, української музики, від studio211 - Віталій Телезин, від найкращих музикантів країни. Маю за честь співпрацювати з цими чоловіками. Сталева лірика і рок-музика безгітарного формату.

Ви не вперше у Хмельницькому, чим запам’яталося місто?

- Мені головне люди і бажання повернутися. А ринок у вас дійсно великий (сміється-прим. автора)

 

Усіх прихильників своєї творчості Арсен Мірзоян чекатиме 2 грудня у театрі Старицького. Початок концерту о 19.00

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up