Блондинка у кокошнику "порвала" хмельницьку філармонію

Блондинка у кокошнику "порвала" хмельницьку філармонію
На концерті у Хмельницькому Оля Полякова зібрала повну залу. Шанувальники дарували артистці м’які іграшки, оберемки квітів, цукерки та неодноразово викликали на біс.

Аби послухати та побачити улюблену співачку, до зали філармонії прийшли як пенсіонери, так і маленькі дітлахи. Квитки були розпродані усі. Бажаючих потрапити на концерт було настільки багато, що організаторам довелося доставляти стільці у залі, аби прихильникам артистки таки вдалося побачити її довгоочікуваний виступ.

На відміну від більшості артистів, на концерті Олі Полякової можна було не лише підспівувати. Малеча, яка прийшла побачити співачку та її знаменитого коня, змогла відчути й себе зірками. Блондинка у кокошнику запросила всіх діток на сцену, яка ледве вмістила таку велику кількість зірочок.

Радості малечі не було меж. Вони співали, стрибали, танцювали та робили селфі і все це під час концерту. Навіть не дивлячись на те, що співачка пообіцяла після його закінчення роздати всім бажаючим автографи. Атмосфера у залі просто «зашкалювала».

Відео дня

Впродовж свого виступу Оля неодноразово виконувала свої хіти «Шлепали шлепки» та «Люли», а також перероблену пісню під наше місто «Хмельницький Style». А поміж пісень Полякова видавала жарти. Складалося враження, що присутні у залі прийшли на гумористичне шоу. І це ще більше веселило публіку. Не оминула співачка у жартах і питання кількості блондинок у залі та розповідей про нелегке життя блондинок та їхніх супутників. Давалися й позитивні настанови та рекомендації щодо гарного життя...

Прихильники ще довго не відпускали її зі сцени й кликали на біс. Оля з радістю знову і знову виходила до глядачів.

Після роздачі автографів, яка тривала близько години, журналістам «ВСІМ» вдалося поспілкуватися з Олею Поляковою перед її від’їздом.

Якою була для Вас сьогодні атмосфера у філармонії? Мало зал не розвалили…

- Насправді у Хмельницькому чудова публіка, просто супер. Скупали мене в любові, в оваціях і в дітях. Дякую вам всім велике. Я отримала масу задоволення від хмельничан.

Як відновлюєте сили після таких драйвових концертів, адже йде неймовірна енергетика?

- Їду додому, цілую своїх дітей і все, смокчу з них енергію, от ще з ваших сьогодні посмоктала. Солодкі були (сміється-прим.автора).

Оля, незабаром вибори, чи плануєте написання якоїсь пісні про це, чи можливо створите партію блондинок України і активно працюватимете не лише на концертах?

- Вона вже давно є, я її очолюю (сміється-прим.автора). В мене багато концертів, от вчора Вінниця була, Хмельницький сьогодні відвідала, завтра будуть Чернівці, потім один день вдома буду і знову їду в три-чотири міста. Тому в мене зараз немає часу займатися виборами. А в них є, от вони нехай й займаються.

Ви завжди дуже багато даєте порад дівчатам, як себе поводити з чоловіками. Може вже час і книжку видати?

- Звісно. Обов’язково напишу, тільки вивчу до кінця алфавіт. І обов’язково напишу «книжонку».

У вас насичений графік, багато гастролей, зйомки, концерти… А сьогодні у Хмельницькому може встигли вже відвідати наш базар?

- Я з’ясувала, що у вас тут великий базар. Оскільки Олена Вінярська – хмельничанка. Вона мої всі кліпи знімає, то дуже часто вона тут і підшиває нам костюми. Так от, останні костюми-хустки куплені якраз у вас на базарі. От бачите, навіть у шоу є хмельницька душа та прикладна тканина.

Один з ваших кліпів «Мальчикам это нравится» знімався у Хмельницькому. Чому? 

- О, Боже! В гаражі знімали, дуже економили. В Києві було дуже дорого, то ми приїхали сюди до вас (сміється).

Можливо, наступний кліп у місті буде вже не в гаражі, і чи планується зйомка ще якогось саме тут?

- Так, оскільки я планую країну завалювати хітами ще найближчих років 30, то обов’язково і в Хмельницькому щось  зніму.

Ви вже багато інтерв’ю давали. А чи є таке запитання, яке постійно задають у кожному місті і воно вже дістало?

- Хто вам придумує ці кокошники, скільки їх у вас, який самий важкий…

Як же без них… Добре, про кокошники, які Ви привезли у Хмельницький запитувати не будемо. Краще про відчуття опісля концерту. Щоб хотіли побажати хмельничанам?

- Дорогі хмельничани, дякую вам велике за те, що ви любите мою творчість. Дякую за те, що ви в такій великій кількості, в цей складний час прийшли на мій концерт. Як я вже сьогодні говорила зі сцени залу: не заплатили за газ, а купили квитки на концерт. Я просто знаю, сама така. Замість того, щоб  за газ платити, то я кліпи знімаю. Чоловік вже навіть не знає за яке місце братися - за голову чи за…(сміється-прим.автора). Бажаю всім нам теплої зими, теплих та радісних емоцій, побільше грошей і щоб не було війни.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Bagira Bagira

    страхота, просто жах...люди голодні на видовища..а кокошник під стіл "витвір потьмареного розуму"
  • Анонім

    Оля, я вас КОХАЮ.  МОЯ ЖІНКА , НІКОМУ ТЕБЕ НЕ ВІДДАМ
  • Анонім

    І взагалі, якщо в неї такий високий IQ, то могла б інші пісні писати

    Анонім reply Анонім

    Ви не розумієте. В неї просто такий образ.
  • Анонім

    Як взагалі можна слухати пісні такої "співачки"!!???

    Гуливец Андрей reply Анонім

    А Поплавского у тя слушать ума хватает?Что б ты знал ,у нее IQ 134 .Набери хотябы 100(норму) ,хотя для рагуля это уже выше нормы в два раза.

    Анонім reply Гуливец Андрей

    А причому тут Поплавський???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up