Ростислав з Хмельницького просить підтримки, щоб потрапити на конкурс діджеїв на Ібіці

Ростислав з Хмельницького просить підтримки, щоб потрапити на конкурс діджеїв на Ібіці
  • На одній сцені зберуться найкращі діджеї світу. Переможцю обіцяють успішний контракт на сто тисяч євро.
  • Поборотись за право бути там хоче хмельничанин Ростислав Поляруш.
  • Діджею терміново потрібна підтримка у вигляді «лайків», прослуховувань і поширень.

BURN Residency 2017 дарує молодим і талановитим діджеям шанс - можливість почати успішну міжнародну кар'єру. При чому, як новачкам, так і тим, хто вже має багаж досвіду. Окрім мільйонної публіки, є й інша спокуслива перспектива. Переможцю обіцяють сто тисяч євро як інвестицію в професійний контракт. 
На легендарному острові Ібіца зберуться кращі діджеї з усіх куточків земної кулі. Україну зможе представити лише один. За цю можливість бореться 27-річний Ростислав Поляруш. Він єдиний претендент з усієї Хмельницької області. Для любителів клубного життя знайомий як Faburden. Хлопець марить світовими майданчиками і сподівається, що можливо саме він стане щасливчиком. Для цього йому неабияк потрібна підтримка містян. Діджей грає у стилі Tech house (Тек-хаус) і за пультом вже 13 років. Як тільки дізнався про конкурс, одразу ж вирішив взяти в ньому участь. 


- Музика мені подобалась завжди. Колись потрапив на першу вечірку, побачив, як це все відбувається і мені сподобалось. Інтернету тоді не було, тому змушений був шукати інформацію, де тільки можна було, - каже Ростислав. 
Конкурс називає щасливою можливістю «пробитись». Адже це саме те місце, де почують і оцінять. 

Як підтримати? 
Діджея можна підтримати, натиснувши «лайк» (Favorite/сердечко) і прослухавши його мікс. Для цього обов’язково потрібно зареєструватись на порталі або ж авторизуватись через Фейсбук. Вся процедура займе не більше двох хвилин. «Вподобайки» і прослуховування міксу рахуються окремо. В результаті, сумарна їх кількість і вирішить долю хмельничанина. Лише 20% діджеїв, в кого ці показники будуть найбільші, почують у наступному етапі. 
Для голосування залишається зовсім мало часу. Завершується воно 1 квітня. Далі конкурсні роботи розглядатиме авторитетне журі. На тих, кому пощастить, чекає ще кілька етапів: виступи MIX OFF, тренувальний табір, турне. А завершиться все 5-тижневою резиденцією в столиці електронної музики, на острові Ібіца, після якої і оберуть переможця.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Виктория Пивоварова

    Хочеться підтримати його !
  • Виктория Пивоварова

    Хочу підтримати
  • Соня Адамова

    трек не сподобався, але проголосую
  • Сергій Якубенко

    В сахарку він грає непогано. думаю варто підтримати хлопа
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up