Вiдомi люди вітають хмельничан з наступаючим Новим роком та Рiздвом Христовим

Вiдомi люди вітають хмельничан з наступаючим Новим роком та Рiздвом Христовим
Всі пригадують, яким був для нас 2015 рік та загадують різноманітні бажання вже на наступний. Здоров’я, посмішок на обличчях і побільше грошей у гаманцях бажають відомі містяни читачам vsim.ua.

Сергій Строян, лідер музичного гурту «Чумацький шлях» 

- Для нас початок нового року - це початок нової сторінки і підсумок того, що ми зробили у минулому році, тому нічого незвичайного у цьому святі не бачимо. В Діда Мороза ми вже давно не віримо, але коли 31 січня на годиннику бамкає 12, то все ж таки загадуємо бажання. Всім бажаємо у новому році миру, побільше позитивних емоцій, і нехай 2016 буде роком справжніх позитивних змін і в країні, і в кожного, хто в цій країні живе.

Микола Семенишин, начальник ГУ Національної поліції в Хмельницькій області 

Відео дня

- Новий рік вважаю святом сімейним, але за роки служби в правоохоронних органах рідко коли вдавалося зустрічати його у родинному колі. Чесно кажучи, уже й звик, що на усі свята, ми працюємо у посиленому режимі , аби громадяни могли спокійно святкувати. Мої близькі з розумінням до цього ставляться і я щиро дякую їм за терплячість і підтримку. 
Найперше, що хочу побажати подолянам у новому році, – це миру та спокою у нашій країні, миру та злагоди у родинах. Якщо навколо запанує спокій та взаєморозуміння, усе інше ми, українці, здобудемо своєю працею. 
Нехай усі добрі помисли здійсняться у наступаючому році, а Бог оберігає ваші сім‘ї від негараздів!

Костянтин Пархоменко, організатор фестивалю «Меджибіж» та «Форпост»

- Свято нового року - це відчуття казки. Всі ці атрибути: ялинка, гірлянди, бенгальські вогні, мандарини, бій годинників, подарунки - це все те, чого чекаєш з нетерпінням і в дитинстві, і в дорослому віці. Хмельничанам хочу побажати бути більш чутливими один до одного. Коли в країні економічна криза, коли нам не дає покою зовнішній ворог ми всі маємо бути єдиним народом. Ми повинні підтримувати один одного і допомагати один одному. Лише так ми переможемо скруту і зможемо отримувати більше позитиву від життя. Не озлоблюйтесь, любіть рідних, близьких, знайомих, просто чужих людей. Даруйте оточуючим позитив і ваше власне життя стане набагато яскравішим.

Ірина Мерлені, заслужений майстер спорту з вільної боротьби, олімпійська чемпіонка

- Щиро вітаю усіх хмельничан із самими довгоочікуваними і світлими святами - Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай 2016 рік буде багатим на нові здобутки та приємні події! Бажаю Вам та Вашим родинам міцного здоров'я, щастя, добра та сімейного благополуччя!

Олександр Тарнарудський, активіст майдану

- Вітаю хмельничан з наступаючим новим роком. Мені хотілося б побажати миру, злагоди, терпіння... Щоб рік новий приніс натхнення, і щоб наступив мир в країні. Для мене новорічне свято - це час, коли збуваються мрії. У 2016 році хочу знайти своє кохання, радіти життю і колись стати депутатом міської ради.

Микола Балема, керівник ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля»

- 1 січня - це більше свято для молодих, але ми всі  також його зустрічаємо. По-справжньому святкуємо, але нам більше до душі Старий Новий рік та, звісно, Різдво Христове.  Хмельничанам у році, що прийде, хочу побажати миру, здоров’я, порядку в державі та процвітання, а молодим людям - кохання, щастя та спокою у домівках.

Володимир Лукіянчук, керівник Хмельницької міської організації Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль України»

- Хочу привітати хмельничан з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Перш за все, побажати хочу міцного здоров’я, миру, щастя, Божого благословення на довгі роки, щоб наші мрії та  бажання здійснювалися, щоб керівництво нашої держави  нарешті звернуло увагу на жителів України. Бажаю всім терпіння, мужності, щоб наступний рік приніс тільки  покращення та добробут.  

Тетяна Юзепчук, голова правління благодійного фонду "Подих Надії Нації"

- Рік, що минає, був надскладний для всіх нас, дуже багато втрат, болю та несподіванок ми пережили. Кожного дня народжуються нові і нові події: як негативні, так і позитивні. Кожного дня, нас укріпляють ті обставини, які відбуваються в нашій країні. За цей непростий для України час все показується - хто є то. Звичайно, все це досить не просто, але я дуже хочу привітати всіх з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай все неприємне залишиться в старому році. А перемога, мир та благополуччя не залишають вашу родину. А ще - здоров'я повний міх, радості, кохання і життєвого фарту. Дякую всім небайдужим людям, які постійно підтримують військових та тих, хто того потребує. Дякую за критику, надіюсь на подальшу співпрацю. Бажаю всім вам всіляких гараздів та Божого благословення в 2016 році.  

Андрій Зоїн, організатор різноманітних концертів, засновник фестивалю "Республіка"

- Так як я займаюсь організацією подій, то Новий рік для мене - це два в одному. Я і святкую, і працюю. Робота - тому що я маю гарно організувати подію, а свято - тому що в залі будуть тільки знайомі, друзі і моя сім'я. Бажаю, насамперед, миру та здоров'я, а решта все буде, також бажаю згадати у цей Новий рік тих, завдяки кому ми можемо це свято святкувати, тих, хто зараз знаходиться на Сході, захищаючи наш спокій.

Руслан Сідлецький, президент всеукраїнської федерації силових видів спорту

- А мені б хотілося побажати  всім відмінного здоров’я. Займайтеся спортом. Я, наприклад, вже в спорті 35 років. І це лише початок. Бажаю також всім успіхів в особистому житті, високих досягнень у спорті  та інших починаннях. Хочу сказати, що для мене новий рік – підведення підсумків за минулий рік, і постановка цілей на наступний. Всім бажаю здійснення мрій, сімейного щастя, благополуччя та достатку. Нехай мрії збуваються!

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • PAL

    Какой  ... этот болема. Ему бы ядуху поздравлять.
  • Анонім

    Саша- директор Майдана))) Хочет стать депутатом))) Что ж, после этих выборов,  статус депутата "несколько размылся", потому и Сашка-депуташка может быть))

    Анонім reply Анонім

    Дякуємо
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up